Binomo'dan 50.000 TL para kaybettim

D

Demo hesabında ben hep katlıyordum 5 katına falan. Gerçek hesaba geçince 2 kat 5 kat zarar alıyordum :D
Demo hesapları hileli.

Demo, avans gibi ücretsiz verilen paralar her zaman hilelidir. Genelde avansla kazandiginiz parayı da çekmenize hiçbir zaman izin vermez.

Merhaba arkadaşlar. Bu zamana kadar biriktirdiğim yemediğim paramı binomo adlı herkesin reklamını yaptığı birçok yere sponsor olan dolandırıcı Binomo'ya kaptırdım. Öyle bir platform ki insan asla bırakamıyor. İlk başta oynadım tek başıma para kaybettim bayağı daha sonra YouTube'dan videoları izledim gaza geldim yine para kaybettim. Bu sefer eğitim videoları izledim gaza geldim öğrendim deyip yine para kaybettim. Daha sonra Telegram'da gruplar olduğunu gördüm binomo yardımlaşma grupları herkes kazançlarını atıyor bazı sözde traderler gelip sinyal atıyor bakıyorsun acaba ben bilmiyordum ondan mı kaybettim diyorsun. Halbuki dolandırıcı bir platform olduğunu sonuna kadar çözmüşsün. Sonra tekrar yatırdım o sinyal atan yani yön bilgisi atan adamlarda işe yaramadı yine kaybettim. Daha sonra kesin bıraktım dedim geceleri uyuyamadım kaybettiğim paradan dolayı sürekli aklıma geliyordu. Uygulamanın başına geçtiğimde saatin nasıl geçtiğini anlamıyordum. Uyuyamıyordum. Sigaraya başladım stresten. Ben böyle düşünürken herkes kazandığına dair SS'ler vs atıyor YouTube'da gerçekten günde onbinler kazanan adamları görüyorum yine gaza gelip oynayorum. Arkadaşlar o kadar kötü bir platform ki binomo uyuşturucudan daha kötü. Gördüğüm en nitelikli dolandırıcılar. 3 ayda yaşama sevincim kalmadı bütün emeğim boşa gitti ailemin haberi yok yüzlerine bakamıyorum 50k para gitti. Sigaraya başladım arkadaş çevrem kalmadı. Önceden aşırı neşeli bir insandım artık hiçbir şey yapmaya halim yok. Tamamen depresif bir durumdayım gözüme uyku girmiyor içim yanıyor arkadaşlar siz siz olun bu sahtekar platformdan uzak durun. Sahadet zinciri gibi bir şey içim yanıyor. Çaresizim sakın bunlara itibar etmeyin arkadaşlar 3 ayda yaşlandım resmen.

Bende 12-13 yaşında CS:GO kumarına bayağı bir para kaybettim. Para dediğiniz her zaman kazanılır. Şu anda bir çukurda olsanız da her zaman bir çıkış yolu vardır.

Opsiyon piyasası dediğiniz yer kısa süreli işlemlerin yönünü tahmin etmeye çalıştığınız yerdir. yaptığınız şey tamamen kumar oynamak. kimse piyasanın 2 dakika sonra ne halde olacağını bilemez, ve zaman aralığı düştükçe risk her zaman artar.

O parayla gerçekten de güzel yatırımlar yapılabilirdi ama siz işin kumar tarafını seçmişsiniz, herkesin yaptığı seçim kendine.

Ben de kumar, alkol gibi bir çok bataklıktan çıktım, neler hissettiğini biliyorum ve 50bin tl en az 10 ayda kazandığın bir para, para evet kazanılır ama o parayı yerine koymak için harcayacağın zaman çok üzücü.

çok geçmiş olsun. iyi bilirim bu duyguları fakat en azından kredi çekip durumu daha da kötüye götürmemişsiniz anladığım kadarıyla.

aynı süreçlerden geçmiş biri olarak bir süre piyasalardan uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum aynı zamanda bu piyasalarda "oynadım" gibi bir tabir kullandığınız için de piyasa hakkındaki bilgisiniz çok çok düşük olduğunu görüyorum. eğitim izledim diyorsunuz fakat 2-3 tane çizgi çekenleri izlemişsiniz sanırım. onları değil makro ekonomi öğrenmenizi tavsiye ederim.

tekrardan geçmiş olsun. uzun bir ara verin ve kesinlikle zararınızı çıkartmak için hırs yapmayın. daha çok zarar edebilirsiniz.

Aslında sizin için iyi bir ders oldu gibi bir şey hırsınıza yenik düşüp paranızı kaybetmişsiniz yine de geçmiş olsun. Artık daha dikkatli olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı