Binomo'dan 50.000 TL para kaybettim

D

Demo hesabında ben hep katlıyordum 5 katına falan. Gerçek hesaba geçince 2 kat 5 kat zarar alıyordum
Demo hesapları hileli.

Demo, avans gibi ücretsiz verilen paralar her zaman hilelidir. Genelde avansla kazandiginiz parayı da çekmenize hiçbir zaman izin vermez.

Bende 12-13 yaşında CS:GO kumarına bayağı bir para kaybettim. Para dediğiniz her zaman kazanılır. Şu anda bir çukurda olsanız da her zaman bir çıkış yolu vardır.

Site her ne kadar hileli olsa da burada kendi hırsınıza yenik düşmüşsünüz.

Opsiyon piyasası dediğiniz yer kısa süreli işlemlerin yönünü tahmin etmeye çalıştığınız yerdir. yaptığınız şey tamamen kumar oynamak. kimse piyasanın 2 dakika sonra ne halde olacağını bilemez, ve zaman aralığı düştükçe risk her zaman artar.

O parayla gerçekten de güzel yatırımlar yapılabilirdi ama siz işin kumar tarafını seçmişsiniz, herkesin yaptığı seçim kendine.

Ben de kumar, alkol gibi bir çok bataklıktan çıktım, neler hissettiğini biliyorum ve 50bin tl en az 10 ayda kazandığın bir para, para evet kazanılır ama o parayı yerine koymak için harcayacağın zaman çok üzücü.

Sizin hatanız. Kendinizi kontrol etmeden kazanç elde edemediğiniz sisteme 50.000 TL hibe etmek ilginçmiş.

çok geçmiş olsun. iyi bilirim bu duyguları fakat en azından kredi çekip durumu daha da kötüye götürmemişsiniz anladığım kadarıyla.

aynı süreçlerden geçmiş biri olarak bir süre piyasalardan uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum aynı zamanda bu piyasalarda "oynadım" gibi bir tabir kullandığınız için de piyasa hakkındaki bilgisiniz çok çok düşük olduğunu görüyorum. eğitim izledim diyorsunuz fakat 2-3 tane çizgi çekenleri izlemişsiniz sanırım. onları değil makro ekonomi öğrenmenizi tavsiye ederim.

tekrardan geçmiş olsun. uzun bir ara verin ve kesinlikle zararınızı çıkartmak için hırs yapmayın. daha çok zarar edebilirsiniz.

Aslında sizin için iyi bir ders oldu gibi bir şey hırsınıza yenik düşüp paranızı kaybetmişsiniz yine de geçmiş olsun. Artık daha dikkatli olursunuz.

Geçmiş olsun. Soğuk su için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…