Binomo'dan 50.000 TL para kaybettim

Coinlerle, trade işlemleriyle alakası olan bir site değil maalesef direk saf kumar sitesidir kendisi. Kumarda da her zaman masa kazanır. Geçmiş olsun.

Desem yalan dersiniz ama ben Binomo ile 15bin aldim? PC dizdim o parayla bir süre bıraktım geri başladım keyfi evet zararimiz fazla ama elde ettiğim kâr onun 10 katı.

Desem yalan dersiniz ama ben Binomo ile 15bin aldim? PC dizdim o parayla bir süre bıraktım geri başladım keyfi evet zararimiz fazla ama elde ettiğim kâr onun 10 katı.
Konu sahibinin bu tarz bir şey için motive etmenin ne anlamı var? Adam belli ki şanssız, ben de şanssız bir insanım mesela.

Key-drop'ta upgrader açıp %80 yükseltme şansı olmasına rağmen art arda 2, toplam 7 defa kaybettim. Bazı insanlarda olmuyor bu.

Hayir konu sahibini tekrar gaza getirmek gibi niyetim yok sadece Binomo çok fazla bilgi istiyor konu sahibinin dediği sinyalciler falan boş alacaksın kağıt kalemi kendin bir çizelge yapacaksın mesela şu sütunlara gelince yükselecek düşecek gibisinden ayrıca ben her ne kadar bu kadar kazansamda şu an Binomo ile uğraşsam bile zarar ediyorum çünkü az çok şans istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…