Emirhan Karakoç
Centipat
Merhaba! Geçen bir videoda logo tasarlamanın iyi bir ücreti olduğunu gördüm ve bionluk sitesini buldum. Site hakkında bilgileriniz var mı? Güvenli midir?
Başka bir bilginiz varmı? Nerden tanışıyorsunuz site ile? Cevabınız için teşekkürler.
Anlamadım açıklar mısınız? Ben tasarlayacağımHazır templateleri null ya da satın alınmış şekilde sadece yazıları değiştirerek satan insanlar var. Dikkat edin. Bionluk bu konuda çok denetçi değil.
Siz tasarlayacaksanız güvenli.Anlamadım açıklar mısınız? Ben tasarlayacağım
Siz tasarlayacaksanız problem yok, ben satın alacaksınız sandım. Özgün olmasına dikkat edin sadece.Anlamadım açıklar mısınız? Ben tasarlayacağım
Sürekli hizmet aldığım güvenli bir site. Siz ilk başta müşteriye teklif veriyorsunuz. Müşteri kabul ettiğinde süre başlıyor. Süre sonunda işinizi teslim ediyorsunuz bu esnada para havuzda bekliyor. Onay verirse hesabınıza geçiyor. Onay vermesi için bir süre var o süre geçerse yine hesabınıza geçiyor.Merhaba! Geçen bir videoda logo tasarlamanın iyi bir ücreti olduğunu gördüm ve bionluk sitesini buldum. Site hakkında bilgileriniz var mı? Güvenli midir?
Revize etme seçeneği var. Müşteri revize ederse süre uzuyor.Hepinize Teşekkürler! Peki ödeme nasıl oluyor veya logo yetişmesse yapamazsak ne oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.