Seagate HDD alınır mı?

Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7235HS (3.20 GHz)
NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB
DDR5 4800MT/s 12,00 GB RAM
SAMSUNG 512 GB NVMe M2 SSD
Meslek
Mafya babası
PC'de şu an 516 GB M.2 SSD var bir süreden sonra artık yetmemeye başladı bir bilgisayarcıda 800 TL'ye Seagate'nin 1 TB 7200RP'lik bir HDD'sini buldum alıp almamak arasında kararsızım genel anlamda maksimum 15 20 GB'yi bulacak oyunlar kurarım yüke bindireceğimi pek sanmıyorum sizce alınır mı?

Depolama için Hdd tercih edilebilir tabi neden olmasın. Yalnız özellikle modern oyunlarda bekleme ekranları uzun sürebilir. Birde gürültülü çalışıyorlar ses takıntın varsa o ses seni rahatsız edecektir.

Sata SSD bile alınmaz
Sata ssd hala gündelik kullanım ve oyun için gayet yeterli konumda neden alınmasın ki.

Alınmaz. Harddiskte WD den şaşamyın.

Kulladığım ve tanıdıklarımın kullandığı seagate marka diskler bir anda kendi kendine orata hiçbir şey yokken aniden bozuldu. 2 TB lik arşivim vardı 2008 yılında nberi topladığım, her şeyim toz oldu gitti. Ayrıca modeline göre sesli de çalışıyorlar.

PC'de şu an 516 GB M.2 SSD var bir süreden sonra artık yetmemeye başladı bir bilgisayarcıda 800 TL'ye Seagate'nin 1 TB 7200RP'lik bir HDD'sini buldum alıp almamak arasında kararsızım genel anlamda maksimum 15 20 GB'yi bulacak oyunlar kurarım yüke bindireceğimi pek sanmıyorum sizce alınır mı?
Bilgisayarcıdan hiçbir ürün alınmamasını tavsiye ediyorum, geçen bir tane çok güvendiğim bilgisayarcı bile bir laptop vermiştim SSD koy diye, bir tane disk yeri olduğu için HDD çıkarıp SSD takmış HDD'yi kutuya koymuş dedim ver HDD'yi, işine yaramaz dedi sonra adam HDD dolusu kutuyu çıkarıp HDD'mi verdi. Çalıp satıyorlar diskleri.

Alacaksan WD al en iyi HDD markası.

Dediğim gibi sadece oyun odaklı ve program odaklı kullanacağım risk taşıyan dosyalarım zaten M.2'de duracak şu an alabileceğim 2 seçenek var biri Toshiba 1 TB %100 sağlıkta (1800TL) bir HDD bir de Seagate var. Sizin dediğiniz WD 2000 TL'den başlıyor 2K'ya Micro'nun M.2'lerini bulabiliyoruz elimde maksimum 1300 TL bütçe var yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı