BioNTech aşı deneyimi

Makaleler
1
Yer
Nerv
Bugün BioNTech aşımı oldum, yaşım 13 fakat tip 1 diyabetli olduğumdan dolayı bana ve diğer diyabetlilere öncelik tanındı. Gayet olaylı bir aşı oldum aslında. İlk başta sağlık ocağında olacaktım fakat iğneleri vurmak için randevu alan herkesin gelmesi gerekiyormuş. Biz de bu yüzden dolayı olamadık çünkü bizden başka kimse gelmedi aşı olmaya. Sonra hastaneye gittik, randevumuzu aldık ve beklemeye başladık. Oradaki dayılar "matrix gerçek oluyor" gibi değişik şeyler söylediler, kısırlık yapıyor vesaire dediler. Gerçekten çok cahil insanlar var. Sıra bana geldi fakat sistem çöktüğü için telefonlara kod gelmesi gerekirken gelmiyordu. 10-15 dakika sonra şanslıyım ki telefona kod geldi ve aşımı oldum, hastanede tedbir amaçlı 30 dakika bekledim ve bu sırada herhangi bir yan etkisini hissetmedim.

Şu anda 1. saatteyim ve herhangi bir ağrım vesaire yok. Günler geçtikçe konuyu öne çıkarıp deneyimlerimi yazacağım, iyi günler
bende aşı karşıtıydım ama bu hastalığı aşı olmadan yenemeyiz. Gidin ve aşınızı olun bilime karşı gelmek çok büyük cahillik.

Son düzenleme:
12 saat sonra kol ağrısı, duruma göre grip belirtileri, halsizlik, baş ağrısı, yüksek ateş 2 gün boyunca canınıza sıkabilir.
Yüksek ateş, baş ağrısı gibi semptomlar herkeste olmuyor. Mesela bende oldu ama Annem'de olmadı gibi

Kolunun ağrımasını istiyorsan tam eksen yukarı kaldır .

Geçmiş olsun bu arada.

Ertesi gün ben de omzum kırılmış gibi bir ağrı oldu. Geçmiş olsun tekrardan.

Yüksek ateş, baş ağrısı gibi semptomlar herkeste olmuyor. Mesela bende oldu ama Annem'de olmadı gibi

Kolunun ağrımasını istiyorsan tam eksen yukarı kaldır .

Geçmiş olsun bu arada.

Teşekkürler
12 saat sonra kol ağrısı, duruma göre grip belirtileri, halsizlik, baş ağrısı, yüksek ateş 2 gün boyunca canınıza sıkabilir.

Canım yeterince sıkkın, daha fazlasını istemiyorum
Ertesi gün ben de omzum kırılmış gibi bir ağrı oldu. Geçmiş olsun tekrardan.
Teşekkürler

İlk saatiniz olduğu için olacak diye bir şey yok. Dün vuruldum bugün kolumu yukarı kaldıramıyorum 2.doz BioNTech ilk doz daha kötüydü kolumu oynatamıyordum bile. Geçmiş olsun bu arada.

İlk saatiniz olduğu için olacak diye bir şey yok. Dün vuruldum bugün kolumu yukarı kaldıramıyorum 2.doz BioNTech ilk doz daha kötüydü kolumu oynatamıyordum bile. Geçmiş olsun bu arada.
3. Doz çok ağır oluyor hocam. Eğer 3. Doz olacaksanız fazla yanaşmanızı önermiyorum. Olsanız bile biraz işkence çekeceksiniz .

3. doz çok ağır oluyor hocam. Eğer 3. doz olacaksanız fazla yanaşmanızı önermiyorum. Olsanız bile biraz işkence çekeceksiniz .

3. doz var mıymış? Bilmiyordum e-nabız üzerinden baktığım zaman aşı süreciniz tamamlanmıştır yazıyor acaba yeni olduğum için mi çıkmıyor ya da yaştan dolayı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…