Bugün BioNTech aşımı oldum, yaşım 13 fakat tip 1 diyabetli olduğumdan dolayı bana ve diğer diyabetlilere öncelik tanındı. Gayet olaylı bir aşı oldum aslında. İlk başta sağlık ocağında olacaktım fakat iğneleri vurmak için randevu alan herkesin gelmesi gerekiyormuş. Biz de bu yüzden dolayı olamadık çünkü bizden başka kimse gelmedi aşı olmaya. Sonra hastaneye gittik, randevumuzu aldık ve beklemeye başladık. Oradaki dayılar "matrix gerçek oluyor" gibi değişik şeyler söylediler, kısırlık yapıyor vesaire dediler. Gerçekten çok cahil insanlar var. Sıra bana geldi fakat sistem çöktüğü için telefonlara kod gelmesi gerekirken gelmiyordu. 10-15 dakika sonra şanslıyım ki telefona kod geldi ve aşımı oldum, hastanede tedbir amaçlı 30 dakika bekledim ve bu sırada herhangi bir yan etkisini hissetmedim.
Şu anda 1. saatteyim ve herhangi bir ağrım vesaire yok. Günler geçtikçe konuyu öne çıkarıp deneyimlerimi yazacağım, iyi günler
bende aşı karşıtıydım ama bu hastalığı aşı olmadan yenemeyiz. Gidin ve aşınızı olun bilime karşı gelmek çok büyük cahillik.

Şu anda 1. saatteyim ve herhangi bir ağrım vesaire yok. Günler geçtikçe konuyu öne çıkarıp deneyimlerimi yazacağım, iyi günler
bende aşı karşıtıydım ama bu hastalığı aşı olmadan yenemeyiz. Gidin ve aşınızı olun bilime karşı gelmek çok büyük cahillik.

Son düzenleme: