BioNTecH vs Sinovac

Anlattıklarını doğru kabul edersek bu durumun aşı uygulanmaya başlamadan önce düşünülmemiş olma ihtimali var mı sence?
Google kullanarak edindiğin bilgiler o doktorların çalışmalarıyla yazıya dökülüyor.

Zaten bunları düşündükleri için aşı olurken bütün sorumluluğu kabul ettiğine dair imza atıyorsun . Eğer ki herhangi bir şeye imza atmadan (kabakulak gibi, dizanteri gibi, vs) aşıyı oluyorsan işte o zaman güvenerek olabilirsin. İmza attırarak bir taraflarını kurtarma çabasını bırakırlarsa, işte bu düşünülmüş ve çözülmüş derim. Ve senin tabirince sözde Google bilgileri olan, bilimsel ve kesinleşmiş gerçekleri de göz ardı edebilirim.

O zaman 2-2.5 milyar kişi enayi gibi biontech oldu.

O imza atılmadan aşı yapılabilmesi için gereken süreç çok uzun. Dünyadaki insanların çoğu hiçbir önlem alınmasın, kim ölürse ölsün sadece hayat devam etsin istiyor. Azınlıkta olsa, hayatını, insan hayatı kurtarmaya adamış insanlar yani doktorlar var. Başına bir şey geldiğinde sığındığın insanlar. O imza atılmasa insanlar bir yerleri bir hafta fazladan ağrıdığı için bile davalar açardı. Aşı olanlar şuan itibariyle ölmeye başlasa o imzalar herhangi bir kişiyi ya da ülkeyi korumaya yeter mi sence?
Normal şartlar için hazırlanmış prosedürler o imzayı mecbur kılıyor.
Ben şu anki şartlarda bulunan aşıya güveniyorum. Aşıyı geliştirenlerin ve takipçisi olan hekimlerin aşının test, yapım ve uygulama aşamaları sırasında oluşabilecek negatif durumları polat.cbk kişisinden çok daha önce öngördüklerini düşünüyorum. Senin o ona benziyor ona saldıran ona da saldırırsa hepiniz öldünüz demen bir şey ifade etmiyor. Bunun kendi fikirlerin olmadığı, başka bir yerden alıp burada sattığın ortada çünkü linkini attığın yazıları okuyup çıkarım yapabileceğini düşünmüyorum. Ama ne bahsettiğin durumu araştıracak ne de sana ayıracak vaktim yok malesef.
Aşıyı olmamakta özgürsün, kafanı Google'dan yani odandan çıkarmadığın sürece. Çıkarırsan yapabileceklerin sınırlı.
Ayrıca ağır covid geçirirsen doktora gitmek yerine yatağında kıvranarak iyileşmeyi beklemelisin çünkü gideceğin doktorlar aşı olunmasını isteyen kişiler.

Mucize doktor.
İmza falan atmadan oldum biontech aşımı 2 gün önce.

Randevu alırken bunu onayladım.
Metinde dediğiniz gibi bir şey yok.

Sinovac kesinlikle önermem koruyuculuğu yalnızca %50.

Bunları boş verin. Duygusal bir şeyde bile gülücük atıyorlar. O kadar anlattınız, peki kaynak vs. bakmadan kendini doktor yapan daha çok Twitter uygulamasında görülen aşı karşıtı ergenlere ne demek istersiniz? Dediklerine göre FBI top secret dosyalarından alınmış kesin bilgi 30 yıl sonra aşı sizi öldürüyormuş. (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…