BioNTecH vs Sinovac

Sinovac'ın artık etkisiz olduğu ortaya çıktı. Sinovac olanlar ekstra 2 doz BionTech olmak zorunda kalıyor. O yüzden tartışmasız BionTech. Çok büyük alerjik durumlar varsa Sinovac tercih edilebilir. Ama ben yine de etmezdim. Boşuna yapılan bir aşı.
 
Şu anlık BioNTech fakat ileride beyine sıçrayan bir mutasyon olursa BioNTech aşısı olanlarda çok yüksek sayılarda ölüm gerçekleşir. Eğer ki virüs beyin zarını geçerse, vücuda yapmayı öğrettiğimiz spike proteini, beyinde bulunan neredeyse bütün proteinleri düşman olarak algılayıp öldürecektir. Yani hastanın ex olması neredeyse kaçınılmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanlık BioNTech, fakat ileride beyine sıçrayan bir mutasyon olursa BioNTech aşısı olanların tamamı ölür. Eğer ki virüs beyin zarını geçerse, vücuda yapmayı öğrettiğimiz spike proteini, beyinde bulunan neredeyse bütün proteinleri düşman olarak algılayıp öldürecektir. Yani hastanın ex olması neredeyse kaçınılmaz.
Kaynak ?
 
Şu anlık BioNTech, fakat ileride beyine sıçrayan bir mutasyon olursa BioNTech aşısı olanların tamamı ölür. Eğer ki virüs beyin zarını geçerse, vücuda yapmayı öğrettiğimiz spike proteini, beyinde bulunan neredeyse bütün proteinleri düşman olarak algılayıp öldürecektir. Yani hastanın ex olması neredeyse kaçınılmaz.

Senden iyi yönetmen olur takdir ettim.
 
Şuanlık BioNTech, fakat ileride beyine sıçrayan bir mutasyon olursa BioNTech aşısı olanların tamamı ölür. Eğer ki virüs beyin zarını geçerse, vücuda yapmayı öğrettiğimiz spike proteini, beyinde bulunan neredeyse bütün proteinleri düşman olarak algılayıp öldürecektir. Yani hastanın ex olması neredeyse kaçınılmaz.
Bilimsel olarak bir kaynak veya açıklama var mı? Neye göre böyle bir yorum getirdiğini merak ettim doğrusu. Merak etmemin sebebi günümüzde herkesin kendini bilim insanı sanmasından ötürü. Hiçbir bilgi olmadan ortaya bilgi kirliliği yayıyorlar. Eğer kaynağınız varsa ben de bilgilenmiş olurum. Yoksa saçmalamanın alemi yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı