BIOS açılmıyor

Efe Bakal

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 860 EVO, Seagate ST1000DM003 1TB
Ekran kartı
GTX 960
İşlemci
i5-4460
Herkese iyi günler. Bilgisayara bugün format attım, flash belleği çıkartıp bilgisayarın yeniden başlamaya geçtiği bölümde siyah ekranda kaldı ve asla açılmadı. Birkaç kez bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim fakat yine olmadı. Flashı tekrar takıp açtığımda ise kuruluma devam etti ve bir şekilde Windows'u açtım. Daha sonra olduğunu zannedip programlarımı, ekran kartı driverımı kurdum. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar açılmadı. Monitörümün sağ alt kısmında "A2" yazısı yazıyordu ve orada kalıyordu. BIOS hiçbir şekilde açılmıyor ayrıca ve bilgisayarda flash bellek takılı olmadığı süreçte açılmıyor. Çok garip bir şey ilk defa başıma böyle bir şey geldi daha önceden 7-8 defa format atmıştım ama böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Herkese iyi günler. Bilgisayara bugün format attım, flash belleği çıkartıp bilgisayarın yeniden başlamaya geçtiği bölümde siyah ekranda kaldı ve asla açılmadı. Birkaç kez bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim fakat yine olmadı. Flashı tekrar takıp açtığımda ise kuruluma devam etti ve bir şekilde Windows'u açtım. Daha sonra olduğunu zannedip programlarımı, ekran kartı driverımı kurdum. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar açılmadı. Monitörümün sağ alt kısmında "a2" yazısı yazıyordu ve orada kalıyordu. BIOS hiçbir şekilde açılmıyor ayrıca ve bilgisayarda flash bellek takılı olmadığı süreçte açılmıyor. Çok garip bir şey ilk defa başıma böyle bir şey geldi daha önceden 7-8 defa format atmıştım ama böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Anakartta sorun var gibi duruyor. BIOS pilini çıkartıp takmayı deneyin öncelikle.

Herkese iyi günler. Bilgisayara bugün format attım, flash belleği çıkartıp bilgisayarın yeniden başlamaya geçtiği bölümde siyah ekranda kaldı ve asla açılmadı. Birkaç kez bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim fakat yine olmadı. Flashı tekrar takıp açtığımda ise kuruluma devam etti ve bir şekilde Windows'u açtım. Daha sonra olduğunu zannedip programlarımı, ekran kartı driverımı kurdum. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar açılmadı. Monitörümün sağ alt kısmında "A2" yazısı yazıyordu ve orada kalıyordu. BIOS hiçbir şekilde açılmıyor ayrıca ve bilgisayarda flash bellek takılı olmadığı süreçte açılmıyor. Çok garip bir şey ilk defa başıma böyle bir şey geldi daha önceden 7-8 defa format atmıştım ama böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Selam hocam ana kart nedir?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı