BIOS Açılmıyor

Celaton

Zeptopat
Daha fazla  
BIOS açılmıyor bu yüzden UEFI Boot'u etkinleştirip Windows yükleyemiyorum. Bilgisayarda şu an Windows yüklü değil bu yüzden Windows ayarlarından da ulaşamıyorum. BIOS pilini çıkarıp takmayı denedim ama ulaşılabilir bir yerde olmadığı için yuvasından tam olmasa da çıkarıp 5dk bekledikten sonra tekrar yerine oturttum ancak yine işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Casper BIOS tuşu genelde F2 görünüyor. Fakat ayarlarda Fast boot açıksa tuşa hızlı basmanız gerekir.
oldukça hızlı davranıyorum hocam ama maalesef :(

Aklıma şöyle birşey geldi işe yarar mı?
SSD yi söküp başka bir bilgisayarda içerisine Windows kursam sonra bu sorunlu bilgisayara geri taksam olur mu?

Son düzenleme:
oldukça hızlı davranıyorum hocam ama maalesef :(

Aklıma şöyle birşey geldi işe yarar mı?
SSD yi söküp başka bir bilgisayarda içerisine Windows kursam sonra bu sorunlu bilgisayara geri taksam olur mu?
Windows kurulum yaparken o anki sisteme göre kurulum yapar. Bu yüzden sürücü sorunları oluşabilir. Ama denenebilir de. :)

Windows kurulum yaparken o anki sisteme göre kurulum yapar. Bu yüzden sürücü sorunları oluşabilir. Ama denenebilir de. :)
Şimdi farkettim ki SSD yi okumuyor :(

Teknik servise verdim arkadaşlar çip değişimi yapıcaz dediler(350TL) kronik bir sorunmuş ve ilerde yine bozulabilirmiş.
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim cansınız iyiki varsınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı