BIOS Advanced setting nasıl açılır?

Yer
Berlin
Acer AN515-42 Gaming laptopa sahibim dostlar, bazı elamanlar birkaç klavye tuşuna basarak Advanced BIOS ayarlarını aktif ediyorlar içinde bir sürü değişik ayar var, bu nasıl aktif edilir ben denedim de açılmadı bunun için farklı tuş kombinasyonu gibi şeyler var mı veya yazılım aktif etmek için?

PC: Acer AN515-42
BIOS: InsydeH2O.
Sürümü: V1.18 Acer.

Son düzenleyen: Moderatör:
2ajjwue9pjgg.jpg

Bunun aynısı hocam hatta direkt kopyası.

Sanırsam birden fazla yöntem var sırayla dene hangisi olursa artık anlatıyorum.
  • Bios ekranındayken Fn+tab'a 5 defa bas ve f10 yani kaydedip biostan çok ve sonra tekrar gir.
  • Hangi tuşla bios'a giriyorsan o + A ya bas bilgisayar açılırken
Bir dene bakalım bunları olmazsa başka bakacağım.
Bir de şöyle konu gördüm bunu da denersin eğer olmazsa üsttekiler Insyde Gizli Tuşlarla BIOS Advanced Menüsü Açma

• Bios ekranındayken Fn+tab'a 5 defa bas ve f10 yani kaydedip biostan çok ve sonra tekrar gir.
  • Hangi tuşla bios'a giriyorsan o + A ya bas bilgisayar açılırken
Bir de şöyle konu gördüm bunu da denersin eğer olmazsa üsttekiler Insyde Gizli Tuşlarla BIOS Advanced Menüsü Açma
Deniyeceğim hocam şimdi.
  • BIOS ekranındayken FN+Tab'a 5 defa bas ve F10 yani kaydedip BIOS'tan çok ve sonra tekrar gir.
  • Hangi tuşla BIOS'a giriyorsan o + a ya bas bilgisayar açılırken.

Yok hocam olmadı konudaki kombinasyonu önceden denemiştim bir adam benim bir üst modelim GTX ekran kartlı seride o tuşlar ile açabiliyor ben açamiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı