f7 tuşuna tam olarak ne zaman basmam gerekiyor? Ayrıcan onu denedim ama büyük ihtimalle yanlış yaptım.Insyde Gizli Tuşlarla BIOS Advanced Menüsü Açma
Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5...www.technopat.net
veya f7 tuşu
Hangi sekmenin advenced kısmına erişmen gerekiyorsa o sekmeye gelip öyle f7ye basacaksın.f7 tuşuna tam olarak ne zaman basmam gerekiyor? Ayrıcan onu denedim ama büyük ihtimalle yanlış yaptım.
Olmadı hocam ses çıkarıyor.Hangi sekmenin advenced kısmına erişmen gerekiyorsa o sekmeye gelip öyle f7ye basacaksın.
Tam olarak advenced sekmesinde neye erişmeye çalışıyorsun?Olmadı hocam ses çıkarıyor.
Ayarın adından pek emin olmasamda SATA menüsü hocam.Tam olarak advenced sekmesinde neye erişmeye çalışıyorsun?
Bilmediğim için soruyorum oradan ne yapmayı planliyorsunAyarın adından pek emin olmasamda SATA menüsü hocam
Bilgisayarda aldığım bir hatayı düzeltmeye çalışıyorum.Bilmediğim için soruyorum oradan ne yapmayı planliyorsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.