X XoX Picopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #1 Video izleyerek bulmaya çalıştım fakat İngilizce bilmediğim için bulamadım. Bu fotoğraflardaki hangi buton BIOS ayarlarını sıfırlama yapıyor yani varsayılan yapıyor?
Video izleyerek bulmaya çalıştım fakat İngilizce bilmediğim için bulamadım. Bu fotoğraflardaki hangi buton BIOS ayarlarını sıfırlama yapıyor yani varsayılan yapıyor?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #2 Restore Defaults yazanı yapacaksınız varsayılana sıfırlamak için. Artı 0 Eksi Çözüm
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.186 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Kasım 2021 #3 Hocam BIOS pilini çıkartın 1 dk bekleyin tekrar takın ama restore default daha kolay. Artı 0 Eksi
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 22 Kasım 2021 #4 Hocam direkt pili çıkartın birkaç dk sonra takın. Artı 0 Eksi
KS KS X XoX Picopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #5 Berrkay dedi: Restore defaults yazanı yapacaksınız varsayılana sıfırlamak için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Teknolog44 dedi: Hocam direkt pili çıkartın birkaç dk sonra takın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. KökTürk dedi: Hocam BIOS pilini çıkartın 1 dk bekleyin tekrar takın ama restore default daha kolay. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Restore defaults yazanı yapacaksınız varsayılana sıfırlamak için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Teknolog44 dedi: Hocam direkt pili çıkartın birkaç dk sonra takın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. KökTürk dedi: Hocam BIOS pilini çıkartın 1 dk bekleyin tekrar takın ama restore default daha kolay. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.