BIOS CD-ROM'u Görmüyor

Genesis

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta sorunumun format atamamak olduğunu belirttim ama sorunum aslında daha karmaşık. Bir gün laptopum(Casper) mavi ekran verdikten sonra Steam, Discord gibi programlar açılmamaya başladı.(Uygulama düzgün olarak başlatılamadı, 0xc0000135) İnternetten araştırdım ve bu sorunun .NET Framework ile ilgili olduğunu öğrendim, setup'u açmaya çalıştım ama hiçbir şey olmuyordu, ondan sonra .NET Framework'u silip tekrar açmayı denedim, gene bir şey olmuyordu. Daha sonra sorunun o setup'ta olmadığını, benim bilgisayarımın .exe dosyalarını açamadığını fark ettim. (İlginç bir şekilde Chrome açılıyor ama.) İnternetteki çoğu çözümü denedim ve değişen bir şey olmadığını fark ettim, daha sonra ise format atmaya karar verdim. Önce Windows'un kurtarma seçeneğinden format atmayı denedim ama yarısında durduk yere hata verip başarısız olduğunu ve değişiklik yapıldığını söyledi, ardından Windows 8 CD'sinden format atmayı denedim ama setup sırasında gene durduk yerinde kapandı. Ardından BIOS'tan format atmayı denedim ama CD-ROM'u hiçbir şekilde görmedi BIOS. Evet biraz uzun oldu farkındayım :D Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç GBlık bir USB yeterli olur? Windows 8.1'e geçmeyi ya da Windows 10'da kalmayı planlıyorum ama kararsız kaldım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı