BIOS ekranı açılmıyor

uğur yılmaz

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2017
Mesajlar
5
Ekran kartım takılı iken BIOS'a geçiş yapamıyorum. Bilgisayarı başlatırken arayüzü es geçip direk Windows'u başlatıyor. Ekran kartımı çıkarttığım anda BIOS arayüzüne ulaşabiliyorum. Fikri olan var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen kablosuz klavyeler, bilgisayar başladığında tuşları geç iletiyor. Benim başıma daha önce de gelmişti, kablolu klavye ile değiştirince düzeldi.
 
Merhaba bu sorun 5-6 gün önce benim bilgisayarımda oluştu.ekran kartım takılı iken hiçbirşekilde bios ekranına giremiyorum fakat ekran kartını söktiğimde onboard olarak bios ekranına erişebiliyorum hala bir çözüm bulabilmiş değilim yardımlarınızı bekliyorum
SİSTEM
ANAKART: ASUS H110 M-D
İŞLEMCİ : INTEL İ3 7100 3.9 GHZ
EKRAN KARTI : ASUS STRİX RX570 4GB OC
RAM : 8 GB CORSAİR VENGEANCE 2400 MHZ
 
merhaba, M5A97 R2.0 anakart kullanıyorum. onunla birlikte Sapphire RX 570 Pulse OC 8gb GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-66-20G model ekran kartını kullanıyorum.

sorunum şu: bilgisayar açılırken bios ekranı hiç bir şekilde gelmemektedir. power düğmesine basıp 15 saniye geçtikten sonra doğrudan windows ekranı geliyor. bios ayarlarını veyahut bios üzerinden format atacağım zaman ne yazıkki işlemi yapamıyorum. bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
 
Her markanın anakartı bios tuşu farklıdır, bios tuşu ile girmediyseniz. İlk önce doğru tuş mu diye araştırın olmadıysa, anakart üzerinden bios sıfırlama tuşu veya bir teknikle sıfırlayabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı