Çözüldü BIOS ekranı gelip gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheLastKnight

Kilopat
BIOS ekranım bilgisayar açılırken geliyor ve BIOS açılmadan kapanıp tekrar açılıyor ve tekrar BIOS'a geliyor, sürekli bu döngüde hiçbir tuş işlemiyor ne yapmalıyım? Anakartın GA-990FXA-UD5 dev 3.0 Dual BIOS'lu bir anakart sıkıntının anakartta olduğunu biliyorum çünkü her parçayi denedim. Anakart sıkıntılı çıktı, Dual BIOS'lu bir anakart 2. BIOS'a nasıl geçerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunum çözüldü arkadaşlar sorunum BIOS'um zarar görmüş. Gigabyte GA 990FXA-UD5 rev 3.0 anakartimin ikinci BIOS'u olduğu için ikinci BIOS'unu kullanarak BIOS'u ana BIOS'u sıfırladım.
Yani daha doğrusu yabancı sitelerden aldığım bilgi böyleydi. Bu sorunu yaşayan arkadaslarin Dual BIOS'u varsa bilgisayar kapali iken start ve reset tuşlarına aynı anda 10 sn basın ve çekin ikinci BIOS hallediyor geri kalanı.
Sorunum çözüldü arkadaşlar sorunum BIOS'um zarar görmüş. Gigabyte GA 990FXA-UD5 rev 3.0 anakartimin ikinci BIOS'u olduğu için ikinci BIOS'unu kullanarak BIOS'u ana BIOS'u sıfırladım.
Yani daha doğrusu yabancı sitelerden aldığım bilgi böyleydi. Bu sorunu yaşayan arkadaslarin Dual BIOS'u varsa bilgisayar kapali iken start ve reset tuşlarına aynı anda 10 sn basın ve çekin ikinci BIOS hallediyor geri kalanı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı