Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Merhaba, mouse ışığının bilgisayar kapalıyken açık kalmaması için BIOS'a girmeyi deniyorum fakat siyah ekran oluyor ve tepkisiz kalıyor ama reset atınca bilgisayar sorunsuz. Çözüm nedir? Pil bitmiş olabilir mi?
Merhaba, mouse ışığının bilgisayar kapalıyken açık kalmaması için BIOS'a girmeyi deniyorum fakat siyah ekran oluyor ve tepkisiz kalıyor ama reset atınca bilgisayar sorunsuz. Çözüm nedir? Pil bitmiş olabilir mi?
Çözüm Kismebaby 16 Nisan 2021 Yener K. dedi: Pilin bittiğini zannetmiyorum. BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Mutlaka, fişten çekik olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim YUSUF HAYALOĞLU dedi: Bilgisayarı kapattıktan sonra Power Supply açma kapama tuşu kapatırsın hepsi sonra fare ışığı söner Hem daha sağlıklı. Genişletmek için tıkla... Gün içinde sürekli açıp kapatıyorum 1 defa olsa haklısın ama benim için kullanışsız. R.B.D dedi: Bilgisayarı komple kapatın. Daha sonra açın ve anakartınızın bios girme tuşuna basın sürekli olarak. Yeniden başlat dediğinizde biosa giremeyebilir. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama olmadı ama tekrar denerim. Bearnus dedi: Anakartınız nedir hangi tuşa basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... b450m s2h 'delete' sorun aslında bios ekranının gelmemesi yani masaüstüne çıkmıyor siyah ekranda sinyal yollamıyor monitöre. die dedi: Harddisk ve harici depolama bağlantılarını keserseniz son çözüm olarak girmek zorunda. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Çözüm : BIOS pilini değiştirdim belki çıkarıp taksamda çözüm olurdu ama yeni pilden zarar gelmez. Yardımcı olanlara teşekkürler.
Yener K. dedi: Pilin bittiğini zannetmiyorum. BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Mutlaka, fişten çekik olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim YUSUF HAYALOĞLU dedi: Bilgisayarı kapattıktan sonra Power Supply açma kapama tuşu kapatırsın hepsi sonra fare ışığı söner Hem daha sağlıklı. Genişletmek için tıkla... Gün içinde sürekli açıp kapatıyorum 1 defa olsa haklısın ama benim için kullanışsız. R.B.D dedi: Bilgisayarı komple kapatın. Daha sonra açın ve anakartınızın bios girme tuşuna basın sürekli olarak. Yeniden başlat dediğinizde biosa giremeyebilir. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama olmadı ama tekrar denerim. Bearnus dedi: Anakartınız nedir hangi tuşa basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... b450m s2h 'delete' sorun aslında bios ekranının gelmemesi yani masaüstüne çıkmıyor siyah ekranda sinyal yollamıyor monitöre. die dedi: Harddisk ve harici depolama bağlantılarını keserseniz son çözüm olarak girmek zorunda. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Çözüm : BIOS pilini değiştirdim belki çıkarıp taksamda çözüm olurdu ama yeni pilden zarar gelmez. Yardımcı olanlara teşekkürler.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Pilin bittiğini zannetmiyorum. BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Mutlaka, fişten çekik olsun. Artı 1 Eksi
Pilin bittiğini zannetmiyorum. BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Mutlaka, fişten çekik olsun.
YUSUF HAYALOĞLU Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 145 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 Bilgisayarı kapattıktan sonra Power Supply açma kapama tuşu kapatırsın hepsi sonra fare ışığı söner Hem daha sağlıklı. Artı 1 Eksi
Bilgisayarı kapattıktan sonra Power Supply açma kapama tuşu kapatırsın hepsi sonra fare ışığı söner Hem daha sağlıklı.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 16 Nisan 2021 #4 Bilgisayarı komple kapatın. Daha sonra açın ve anakartınızın bios girme tuşuna basın sürekli olarak. Yeniden başlat dediğinizde biosa giremeyebilir. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı komple kapatın. Daha sonra açın ve anakartınızın bios girme tuşuna basın sürekli olarak. Yeniden başlat dediğinizde biosa giremeyebilir.
YUSUF HAYALOĞLU Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 145 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #5 BIOS pili alakası yok. Artı 0 Eksi
Bearnus Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 163 16 Nisan 2021 #6 Anakartınız nedir hangi tuşa basıyorsunuz. Artı 0 Eksi
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.014 Makaleler 1 Çözümler 46 16 Nisan 2021 #7 Harddisk ve harici depolama bağlantılarını keserseniz son çözüm olarak girmek zorunda. Artı 0 Eksi
KS KS Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #8 Yener K. dedi: Pilin bittiğini zannetmiyorum. BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Mutlaka, fişten çekik olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim YUSUF HAYALOĞLU dedi: Bilgisayarı kapattıktan sonra Power Supply açma kapama tuşu kapatırsın hepsi sonra fare ışığı söner Hem daha sağlıklı. Genişletmek için tıkla... Gün içinde sürekli açıp kapatıyorum 1 defa olsa haklısın ama benim için kullanışsız. R.B.D dedi: Bilgisayarı komple kapatın. Daha sonra açın ve anakartınızın bios girme tuşuna basın sürekli olarak. Yeniden başlat dediğinizde biosa giremeyebilir. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama olmadı ama tekrar denerim. Bearnus dedi: Anakartınız nedir hangi tuşa basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... b450m s2h 'delete' sorun aslında bios ekranının gelmemesi yani masaüstüne çıkmıyor siyah ekranda sinyal yollamıyor monitöre. die dedi: Harddisk ve harici depolama bağlantılarını keserseniz son çözüm olarak girmek zorunda. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Çözüm : BIOS pilini değiştirdim belki çıkarıp taksamda çözüm olurdu ama yeni pilden zarar gelmez. Yardımcı olanlara teşekkürler. Son düzenleme: 16 Nisan 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Yener K. dedi: Pilin bittiğini zannetmiyorum. BIOS resetleyip deneyin. Pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Mutlaka, fişten çekik olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim YUSUF HAYALOĞLU dedi: Bilgisayarı kapattıktan sonra Power Supply açma kapama tuşu kapatırsın hepsi sonra fare ışığı söner Hem daha sağlıklı. Genişletmek için tıkla... Gün içinde sürekli açıp kapatıyorum 1 defa olsa haklısın ama benim için kullanışsız. R.B.D dedi: Bilgisayarı komple kapatın. Daha sonra açın ve anakartınızın bios girme tuşuna basın sürekli olarak. Yeniden başlat dediğinizde biosa giremeyebilir. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama olmadı ama tekrar denerim. Bearnus dedi: Anakartınız nedir hangi tuşa basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... b450m s2h 'delete' sorun aslında bios ekranının gelmemesi yani masaüstüne çıkmıyor siyah ekranda sinyal yollamıyor monitöre. die dedi: Harddisk ve harici depolama bağlantılarını keserseniz son çözüm olarak girmek zorunda. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Çözüm : BIOS pilini değiştirdim belki çıkarıp taksamda çözüm olurdu ama yeni pilden zarar gelmez. Yardımcı olanlara teşekkürler.