Sam001 Megapat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 Merhaba. Laptopımın ekranı kırıldı, harici monitör ile kullanıyorum. BIOS üzerinden ayar yapmam gerektiğinde yapamıyorum çünkü BIOS ayarlarını monitöre vermiyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba. Laptopımın ekranı kırıldı, harici monitör ile kullanıyorum. BIOS üzerinden ayar yapmam gerektiğinde yapamıyorum çünkü BIOS ayarlarını monitöre vermiyor. Ne yapmam lazım?
Detroits Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 178 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2022 #11 Sam001 dedi: Panel tamamen dışarda. O aparat harici monitörü dahili olarak mı tanıtacak Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Artı 0 Eksi
Sam001 dedi: Panel tamamen dışarda. O aparat harici monitörü dahili olarak mı tanıtacak Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
KS KS Sam001 Megapat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #12 Detroits dedi: Aynen öyle Genişletmek için tıkla... normalde HDMI ile monitörden de iyi ses alabiliyorum, VGA olarak takınca sanırım ses alamayacağım doğru mudur? Artı 0 Eksi
Detroits dedi: Aynen öyle Genişletmek için tıkla... normalde HDMI ile monitörden de iyi ses alabiliyorum, VGA olarak takınca sanırım ses alamayacağım doğru mudur?
Detroits Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 178 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #13 Sam001 dedi: normalde HDMI ile monitörden de iyi ses alabiliyorum, VGA olarak takınca sanırım ses alamayacağım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet alamazsınız. Laptop dahili hoparlöründen ses gelecektir muhtemelen. Artı 0 Eksi
Sam001 dedi: normalde HDMI ile monitörden de iyi ses alabiliyorum, VGA olarak takınca sanırım ses alamayacağım doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet alamazsınız. Laptop dahili hoparlöründen ses gelecektir muhtemelen.
KS KS Sam001 Megapat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #14 Detroits dedi: Evet alamazsınız. Laptop dahili hoparlöründen ses gelecektir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... dediğiniz kabolyu internette aratınca alabileceğim bir yere ulaşamadım nerden alabilirim Artı 0 Eksi
Detroits dedi: Evet alamazsınız. Laptop dahili hoparlöründen ses gelecektir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... dediğiniz kabolyu internette aratınca alabileceğim bir yere ulaşamadım nerden alabilirim