Vaqif Azeri
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarim aciliriken Power tusuna bastigimda normal olarak aciliyor ve BIOS simgesini gordukten sonra (Emachines logosu cikiyor bende) sonra her zamanki gibi bilgisayar acilis ekranina geciyor. Ve normalde bilgisayar aciliriken BIOS logosundan sonra onunuze siyah ekran gelir ve kısa bir bip sesinden sonra Windows logosu gozukur. Ama bende o gozukmuyor ve siyah ekranda kalıyor. Tek yapdigi sey sol ust tarafta beyaz bir - çizginin yanıp sonmesı.
Ilk once sorunun harddıskden kaynaklandıgını dusundum ve format attım amma ve lakın format atıp Wındows 8 yaptım. Ve yenıden bu hatayı almaya devam ettım sonra anakartı ve tum sıstem parcalarımı sokup temızledım ve her hangı bır hataya karsı hepsının kablosunu vidasına kadar kontrol edıp tekrar takıp calıstırdım. Ama yıne de aynı sorunu almaya devam ettim.
Videolar:
Resimler:
Ilk once sorunun harddıskden kaynaklandıgını dusundum ve format attım amma ve lakın format atıp Wındows 8 yaptım. Ve yenıden bu hatayı almaya devam ettım sonra anakartı ve tum sıstem parcalarımı sokup temızledım ve her hangı bır hataya karsı hepsının kablosunu vidasına kadar kontrol edıp tekrar takıp calıstırdım. Ama yıne de aynı sorunu almaya devam ettim.
Videolar:
Resimler:
Son düzenleyen: Moderatör: