nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:28 #1 Arkadaş Valorant'ta hata alıyor hatayı çözmek içinde BIOS'ta UEFİ/CSM modeyi açmamız gerekiyor. Bu BIOS ekranında bu ayarı nasıl açabilirim? Anakartın markasının ne olduğunu bilmiyoruz.
Arkadaş Valorant'ta hata alıyor hatayı çözmek içinde BIOS'ta UEFİ/CSM modeyi açmamız gerekiyor. Bu BIOS ekranında bu ayarı nasıl açabilirim? Anakartın markasının ne olduğunu bilmiyoruz.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.412 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni Dün 19:52 #11 Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. BIOS Modu karşısında ne yazıyor? Artı 0 Eksi
KS KS nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:58 #12 turko35408 dedi: Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. BIOS modu karşısında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... UEFI yazıyor. turko35408 dedi: Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. BIOS modu karşısında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam UEFI ayarını yaptım. Secure Boot'u açmam gerekiyor. Nasıl açabilirim? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. BIOS modu karşısında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... UEFI yazıyor. turko35408 dedi: Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. BIOS modu karşısında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam UEFI ayarını yaptım. Secure Boot'u açmam gerekiyor. Nasıl açabilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.412 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni Dün 20:01 #13 @Einstein Hocamızın yazdığını yapın. Artı 0 Eksi
KS KS nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:03 #14 Einstein dedi: Key management kısmına girip restore factory keys yapın. Boot kısmının görselini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam onu da. Secure Boot'u açtım fakat hala msinfoda Windows ön yükleme durumu kapalı diyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Key management kısmına girip restore factory keys yapın. Boot kısmının görselini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam onu da. Secure Boot'u açtım fakat hala msinfoda Windows ön yükleme durumu kapalı diyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.652 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:33 #15 nhopel dedi: Yaptım hocam onu da. Secure Boot'u açtım fakat hala msinfoda Windows ön yükleme durumu kapalı diyor. Genişletmek için tıkla... Anakartta UEFI desteği varmış. Boot kısmını paylaşın. Artı 0 Eksi
nhopel dedi: Yaptım hocam onu da. Secure Boot'u açtım fakat hala msinfoda Windows ön yükleme durumu kapalı diyor. Genişletmek için tıkla... Anakartta UEFI desteği varmış. Boot kısmını paylaşın.
KS KS nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:33 #16 Einstein dedi: Anakartta UEFI desteği varmış. Boot kısmını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-12-09 saat 20.32.26_de9dc428.jpg 133,8 KB · Görüntüleme: 8 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Anakartta UEFI desteği varmış. Boot kısmını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.652 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:39 #17 nhopel dedi: Buyurun hocam. Genişletmek için tıkla... CSM parameters kısmında ne var? Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.412 Makaleler 6 Çözümler 569 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni Dün 21:39 #18 @nhopel Son durum nedir? Artı 0 Eksi
U Ufukhai Decapat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:35 #19 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et