CaLlowen Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 BIOS menüsünde Secure Boot'u açıyorum ama sistem bilgisine girdiğimde kapalı gözüküyor ve "Valorant"a giremiyorum.
BIOS menüsünde Secure Boot'u açıyorum ama sistem bilgisine girdiğimde kapalı gözüküyor ve "Valorant"a giremiyorum.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #2 Uygula tuşuna bastınız mı? Artı 0 Eksi
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Haziran 2022 #3 BIOS güncellemesi gerekli hangi anakart? Artı 0 Eksi
KS KS CaLlowen Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #4 PhemiusTR dedi: BIOS güncellemesi gerekli hangi anakart? Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyorum anakartı bilmiyorum ama laptop lenovo ideapad 560 olması lazım Captain Rex dedi: Uygula tuşuna bastınız mı? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
PhemiusTR dedi: BIOS güncellemesi gerekli hangi anakart? Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyorum anakartı bilmiyorum ama laptop lenovo ideapad 560 olması lazım Captain Rex dedi: Uygula tuşuna bastınız mı? Genişletmek için tıkla... evet
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Haziran 2022 #5 CaLlowen dedi: laptop kullanıyorum anakartı bilmiyorum ama laptop lenovo ideapad 560 olması lazım evet Genişletmek için tıkla... Lenovo Destek - Sürücüler, Güncellemeler, Nasıl Yapılır Kılavuzları, Teknik Yardım ve daha fazlası - Lenovo Support IN kendi sitesinden driver güncellemesi yapmalısınız. BIOS update var ise son sürüm yükleyin. Başka türlü olmaz. Artı 0 Eksi
CaLlowen dedi: laptop kullanıyorum anakartı bilmiyorum ama laptop lenovo ideapad 560 olması lazım evet Genişletmek için tıkla... Lenovo Destek - Sürücüler, Güncellemeler, Nasıl Yapılır Kılavuzları, Teknik Yardım ve daha fazlası - Lenovo Support IN kendi sitesinden driver güncellemesi yapmalısınız. BIOS update var ise son sürüm yükleyin. Başka türlü olmaz.
KS KS CaLlowen Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #6 PhemiusTR dedi: Lenovo Destek - Sürücüler, Güncellemeler, Nasıl Yapılır Kılavuzları, Teknik Yardım ve daha fazlası - Lenovo Support IN kendi sitesinden driver güncellemesi yapmalısınız. BIOS Update var ise son sürüm yükleyin. Başka türlü olmaz. Genişletmek için tıkla... Eheh... Dosya Ekleri Screenshot_5.png 3,7 KB · Görüntüleme: 109 Artı 0 Eksi
PhemiusTR dedi: Lenovo Destek - Sürücüler, Güncellemeler, Nasıl Yapılır Kılavuzları, Teknik Yardım ve daha fazlası - Lenovo Support IN kendi sitesinden driver güncellemesi yapmalısınız. BIOS Update var ise son sürüm yükleyin. Başka türlü olmaz. Genişletmek için tıkla... Eheh...