BIOS ekranından sonra siyah ekran oluyor

Darkness760

Yoctopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi öncesinde BIOS ekranında kalıyordum bir türlü o ekrandan çıkamıyordum, ertesi gün format atmak için bilgisayarımı açtığımda ekranın tamamen siyah olduğunu gördüm sizce sıkıntı nedir?
(Monitör sağlam )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram kaynaklı olabilir mi acaba? Geçen bir ram siparişi verdim. 1.35 voltluk model yerine 1.50 voltluk modelini göndermişler. Tek başına takınca ekran siyahtı. Öbür ramle taktığımda sadece diğer ram görünüyorsu ama cpu-z ikisini de görüyordu.

HDD de problem olsa aynı şekil BIOS ekranında kalırdın. Yine de HDD'ni kontrol et. Yanında RAM'leri ve CPU'nu kontrol et temassızlık ya da parça değişimi olduysa uyumsuzluk olabilir.

SSD kaynaklı ise bu sorun olur mu acaba çünkü ram falan gayet sağlam.

HDD yada SSD de problem olsa bilgisayar BIOS ekranını getirir oradan sonra devam edemez. Ama diğer ana parçalarda problem varsa fanlar döner ama bilgisayar tepki vermez. Sorundan kastım temassızlık olabilir. Bir çıkartıp takmak iş görebiliyor çoğu zaman.

Teşekkürler ben dediklerinizi deneyeyim.
Sorun SSD imiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…