"BIOS file does not exist" hatası!

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
Mflash ile Bios güncelleme yaparken bu hatayı alıyorum. Flash modunda başlıyor bilgisayar ve usb belleği seçiyorum fakat daha sonra bu uyarıyı veriyor. Nasıl çözebilirim?

Anakart modelim;
•MSI A320M PRO-E

ana kartım senin ki ile aynı msı a320m pro-e daha önce 3 kere bios güncellemesi yaptım hiç bir sorun yaşamadım şuan m flashı seçip güncelleme yapcagımda 'bios file does not exist' hatası alıyorum. Tahminim indirdiğimiz bios sürümünün uzantısıyla alakalı. Sorunu çözersen lütfen buraya yazar mısın?

ana kartım senin ki ile aynı msı a320m pro-e daha önce 3 kere bios güncellemesi yaptım hiç bir sorun yaşamadım şuan m flashı seçip güncelleme yapcagımda 'bios file does not exist' hatası alıyorum. Tahminim indirdiğimiz bios sürümünün uzantısıyla alakalı. Sorunu çözersen lütfen buraya yazar mısın?
Tabiki yazarım ama çözebilmiş değilim ve çözeceğimi de sanmıyorum. Aynı şekilde bir gelişme olursa senden de geri dönüş bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı