ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart | ITOPYA
ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz OC DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME-B450M-K-II ITOPYA'da

HahahahaMümkün mertebe küçük boyutlu bir USB kullan, 8-32 gb arası en makbulu. 32 gb üzeri de olur ama FAT32 olarak formatlaman gerektiği için biraz daha uğraştırabilir. En sorunsuzu küçük boyutlularElektrik kesintisi konusu da riskli, anakartında dual bios varsa sorun olmaz ama çoğu anakartta yok. Hava kötüyse yapma, planlı kesintilere dikkat et. UPS varsa kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 2421209
Emin değilim, bir yolu var mı onu da bilmiyorum. Bazı gigabyte modellerde var sanırım. Bios flashback'le çoğunlukla kurtarılabiliyormuş ama şahsen hiç yaşamadığım için yanlış yönlendirmek istemem.Dual BIOS olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
Sor deepseek'eHahahahaÇok doğru hocam. 32 GB USB var bende. Dual BIOS olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
Sordum, var diyor. Dual BIOS kritik durumlarda kendi kendine mi devreye giriyor biz bir şey yapmadan?Sor deepseek'e
Anladım hocam, sağol. Peki normal şekilde USB'mi takıp BIOS'u güncellemek için BIOS flashback portuna mı takmalıyım yoksa normal USB girişine mi takmalıyım?Biosun en son yüklü olan versiyonunu geri yüklüyor kritik durumda. Bi switch'i var kısa devre yaparak aktarıyorsun. İş buraya kalırsa (ki inş kalmaz) o zaman konuşulur bu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.