Arkadaşlar selam öncelikle. Şimdi anakartimin guncel BIOS'unu bilgisayarima indirdim, USB'yi taktım ardindan USB'yi FAT32 olarak bicinlendirdim sonra indirdigim BIOS'a gidip buraya cikart yapmam gerekiyor değil mi? Buraya cikart yaptiktan sonra gelen klasora girip renamer uygulamasini açıp entere basmam ve diger dosyayi flaşa atip flasi da anakarta takmam gerek değil mi?
Hocam tekrar denedim simdi isik yandi az once ne oldu bilmiyorum PSU kablosuyla ilgili canimi sıkan bir detay fark ettim yani galiba az önce PSU kablosu yerinden oynamis ve sistemden elektrik gitmiş olabilir yani calismayan bir kasaya USB takip bekledim sanirsam.
Hocam tekrar denedim simdi isik yandi az once ne oldu bilmiyorum PSU kablosuyla ilgili canimi sıkan bir detay fark ettim yani galiba az önce PSU kablosu yerinden oynamis ve sistemden elektrik gitmiş olabilir yani calismayan bir kasaya USB takip bekledim sanirsam.
Saçma bir teori olacak ama kasanin takili oldugu UCL'u prize laptopta takiliydi belki anlik olarak elektrik yetmemis falan olabilir inşallah bir sıkıntı olmamistir.