driver
ya da farklı bir klasörün içinde olabilir. Masaüstünde güncellemek için MEUpdateTool.exe
çalıştırın. Her şeyden önce anakart modelini belirtin.Bilgisayarım Asus ROG GR8 2 Anakart GR8 2K olarak geçiyor ve sitesinden indirdim. Programı çalıştırdığımda ise hiçbir şey olmuyor ve diğer driver klasörlerinin içinde ise yine böle şeyler var ve yine BİOS görmüyor .Bu indirdiğiniz masaüstünden güncellemek için indirilmiş. BIOS dosyanızdriver
ya da farklı bir klasörün içinde olabilir. Masaüstünde güncellemek içinMEUpdateTool.exe
çalıştırın. Her şeyden önce anakart modelini belirtin.
Ne yazıkki yine görmüyordosyaları vivo_cons klasöründen çıkarıp doğrudan flasha alıp öyle deneyin
Klasörleri görüyor ama direk olarak seçemiyorum içini gösteriyor içine girdiğimde ise içi boş olarak görünüyorBilgisayarım Asus ROG GR8 2 Anakart GR8 2K olarak geçiyor ve sitesinden indirdim. Programı çalıştırdığımda ise hiçbir şey olmuyor ve diğer driver klasörlerinin içinde ise yine böle şeyler var ve yine BİOS görmüyor .
Ne yazıkki yine görmüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.