BIOS Güncelleme nasıl yapılır?

126350

Kilopat
Anakartımın orijinal sitesinden indirdiğim BIOS dosyası bu şekilde. Flasha attığımda ise BIOS görmüyor ne yapmam lazım?
dasda.png

Bu indirdiğiniz masaüstünden güncellemek için indirilmiş. BIOS dosyanız driver ya da farklı bir klasörün içinde olabilir. Masaüstünde güncellemek için MEUpdateTool.exe çalıştırın. Her şeyden önce anakart modelini belirtin.

Bu indirdiğiniz masaüstünden güncellemek için indirilmiş. BIOS dosyanız driver ya da farklı bir klasörün içinde olabilir. Masaüstünde güncellemek için MEUpdateTool.exe çalıştırın. Her şeyden önce anakart modelini belirtin.
Bilgisayarım Asus ROG GR8 2 Anakart GR8 2K olarak geçiyor ve sitesinden indirdim. Programı çalıştırdığımda ise hiçbir şey olmuyor ve diğer driver klasörlerinin içinde ise yine böle şeyler var ve yine BİOS görmüyor .
dosyaları vivo_cons klasöründen çıkarıp doğrudan flasha alıp öyle deneyin
Ne yazıkki yine görmüyor
Bilgisayarım Asus ROG GR8 2 Anakart GR8 2K olarak geçiyor ve sitesinden indirdim. Programı çalıştırdığımda ise hiçbir şey olmuyor ve diğer driver klasörlerinin içinde ise yine böle şeyler var ve yine BİOS görmüyor .

Ne yazıkki yine görmüyor
Klasörleri görüyor ama direk olarak seçemiyorum içini gösteriyor içine girdiğimde ise içi boş olarak görünüyor
Bununla alakalı bir konu daha açmıştım fakat ona cevap verilmedi ayrıntılı olarak açıklamıştım bir göz atarsanız sevinirim .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı