BIOS Flash'ı görmüyor

alperen_ozel_

Hectopat
Arkadaşlar BIOS ayarlarında en üste flash belleği almaya çalışıyorum. Ama flash bellek görülmüyor ve diğer yerde ise yukarı almaya çalışıyorum view only Steam gibi bir şeyler diyor ne yapmam gerek yardım edin.

Dosya Ekleri

• IMG20201002151353.jpg
    IMG20201002151353.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20201002151402.jpg
    IMG20201002151402.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 32
Anakartınızın modeli nedir? BIOS güncellemek için genelde flash belleklerin FAT32 formatlı olması lazım. Belleği FAT32 olarak formatlayın, sonra BIOS güncellemesini içine atın.

Belleği Rufus ile FAT32 formatında FreeDos olacak şekilde formatlayın. Sonra BIOS güncelleştirmesini belleğe atın, bir de öyle güncellemeyi deneyin.

Belleği Rufus ile FAT32 formatında FreeDos olacak şekilde formatlayın. Sonra BIOS güncelleştirmesini belleğe atın, bir de öyle güncellemeyi deneyin.
Ben flaşı zaten rufusla format atıp windowsu attım.
Sorunun bilgisayardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. + ya da - ye bastığımda view only item diyor. Tüm ayarlarda. Hiç bir bios ayarını değiştiremiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı