G gaming_tr Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Görüntü çıkışını anakarttan ekran kartına çevireceğim yardım edin.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 24 Temmuz 2024 #2 gaming_tr dedi: Görüntü çıkışını anakarttan ekran kartına çevireceğim yardım edin. Genişletmek için tıkla... Monitörde kullandığın kabloyu anakarttsn çıkartıp ekran kartına takıyorsun bitiyor. Artı 0 Eksi
gaming_tr dedi: Görüntü çıkışını anakarttan ekran kartına çevireceğim yardım edin. Genişletmek için tıkla... Monitörde kullandığın kabloyu anakarttsn çıkartıp ekran kartına takıyorsun bitiyor.
KS KS G gaming_tr Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 Vınnnn dedi: Monitörde kullandığın kabloyu anakarttsn çıkartıp ekran kartına takıyorsun bitiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka BIOS ayarlarından demişim okumadın galiba. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Monitörde kullandığın kabloyu anakarttsn çıkartıp ekran kartına takıyorsun bitiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka BIOS ayarlarından demişim okumadın galiba.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 24 Temmuz 2024 #4 gaming_tr dedi: Kanka BIOS ayarlarından demişim okumadın galiba. Genişletmek için tıkla... Eğer kablo anakarta takılıysa yapamazsın. Artı 0 Eksi
gaming_tr dedi: Kanka BIOS ayarlarından demişim okumadın galiba. Genişletmek için tıkla... Eğer kablo anakarta takılıysa yapamazsın.
KS KS G gaming_tr Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #5 Vınnnn dedi: Eğer kablo anakarta takılıysa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına takılı zaten Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Eğer kablo anakarta takılıysa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına takılı zaten
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 24 Temmuz 2024 #6 gaming_tr dedi: Ekran kartına takılı zaten Genişletmek için tıkla... O zaman ekran kartıni kullanıyordur. Sorununuzu anlamadim. Artı 0 Eksi
gaming_tr dedi: Ekran kartına takılı zaten Genişletmek için tıkla... O zaman ekran kartıni kullanıyordur. Sorununuzu anlamadim.