WoXTo Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Bugün sistemi kurdum ama BIOS'um güncel mi tam anlayamadım. Kontrol eder misiniz? BIOS ver: E7e28ams. AA0.
Bugün sistemi kurdum ama BIOS'um güncel mi tam anlayamadım. Kontrol eder misiniz? BIOS ver: E7e28ams. AA0.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 29 Aralık 2024 #2 Değil. Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca msi çıkıyor, sakın yanlış marka modelin biosunu yükleme. Dosya Ekleri Screenshot_20241229_152618_Brave.jpg 53,4 KB · Görüntüleme: 37
Değil. Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca msi çıkıyor, sakın yanlış marka modelin biosunu yükleme.
WoXTo Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #3 quarest dedi: Değil. Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca MSI çıkıyor, sakın yanlış marka modelin BIOS'unu yükleme. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta var hocam MSI Pro B652M-B ve beta sürümlerinin normalı çıkana kadar yüklemeyi tercih etmiyorum hocam betada olmayan nihai sürüm var mı daha güncel.
quarest dedi: Değil. Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca MSI çıkıyor, sakın yanlış marka modelin BIOS'unu yükleme. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta var hocam MSI Pro B652M-B ve beta sürümlerinin normalı çıkana kadar yüklemeyi tercih etmiyorum hocam betada olmayan nihai sürüm var mı daha güncel.
Nssng Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2024 #4 WoXTo dedi: Bugün sistemi kurdum ama BIOS'um güncel mi tam anlayamadım. Kontrol eder misiniz? BIOS ver: E7e28ams. AA0. Eki Görüntüle 2384065 Genişletmek için tıkla... https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650M-B/support Bu linkten indirebilirsiniz.
WoXTo dedi: Bugün sistemi kurdum ama BIOS'um güncel mi tam anlayamadım. Kontrol eder misiniz? BIOS ver: E7e28ams. AA0. Eki Görüntüle 2384065 Genişletmek için tıkla... https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650M-B/support Bu linkten indirebilirsiniz.
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 872 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #5 quarest dedi: Değil. Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca msi çıkıyor, sakın yanlış marka modelin biosunu yükleme. Genişletmek için tıkla... Aynı siteden baktım "E7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var. (Yıl, Ay, Gün biçiminde)
quarest dedi: Değil. Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca msi çıkıyor, sakın yanlış marka modelin biosunu yükleme. Genişletmek için tıkla... Aynı siteden baktım "E7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var. (Yıl, Ay, Gün biçiminde)
WoXTo Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #6 WoXTo dedi: Fotoğrafta var hocam MSI Pro B652M-B Genişletmek için tıkla... Movansha dedi: Aynı siteden baktım "e7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var. (Yıl, ay, gün biçiminde) Eki Görüntüle 2384073 Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende böyle bir driver bulamadım neye göre var anlamadım. 7E28vab bu versionu kuracağım şimdi.
WoXTo dedi: Fotoğrafta var hocam MSI Pro B652M-B Genişletmek için tıkla... Movansha dedi: Aynı siteden baktım "e7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var. (Yıl, ay, gün biçiminde) Eki Görüntüle 2384073 Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende böyle bir driver bulamadım neye göre var anlamadım. 7E28vab bu versionu kuracağım şimdi.
Nssng Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2024 #7 Movansha dedi: Aynı siteden baktım "E7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var. (Yıl, Ay, Gün biçiminde) Eki Görüntüle 2384073 Genişletmek için tıkla... MSI sitesindeki tarihle, winverdeki tarih bende de farklı gözüküyor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Movansha dedi: Aynı siteden baktım "E7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var. (Yıl, Ay, Gün biçiminde) Eki Görüntüle 2384073 Genişletmek için tıkla... MSI sitesindeki tarihle, winverdeki tarih bende de farklı gözüküyor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
WoXTo Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #8 Nssng dedi: MSI sitesindeki tarihle, winverdeki tarih bende de farklı gözüküyor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Resimdeki BIOS'u kuracağım sağ olun.
Nssng dedi: MSI sitesindeki tarihle, winverdeki tarih bende de farklı gözüküyor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Resimdeki BIOS'u kuracağım sağ olun.