BIOS güncel mi?

WoXTo

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sistemi kurdum ama BIOS'um güncel mi tam anlayamadım. Kontrol eder misiniz?
BIOS ver: E7e28ams. AA0.

Değil.

Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca msi çıkıyor, sakın yanlış marka modelin biosunu yükleme.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241229_152618_Brave.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 37
Değil.

Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca MSI çıkıyor, sakın yanlış marka modelin BIOS'unu yükleme.

Fotoğrafta var hocam MSI Pro B652M-B ve beta sürümlerinin normalı çıkana kadar yüklemeyi tercih etmiyorum hocam betada olmayan nihai sürüm var mı daha güncel.

Değil.

Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca msi çıkıyor, sakın yanlış marka modelin biosunu yükleme.
Aynı siteden baktım "E7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var.

(Yıl, Ay, Gün biçiminde)

Aynı siteden baktım "E7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var.

(Yıl, Ay, Gün biçiminde)
Eki Görüntüle 2384073
MSI sitesindeki tarihle, winverdeki tarih bende de farklı gözüküyor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…