Değil.
Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca MSI çıkıyor, sakın yanlış marka modelin BIOS'unu yükleme.
Bu linkten indirebilirsiniz.Bugün sistemi kurdum ama BIOS'um güncel mi tam anlayamadım. Kontrol eder misiniz?
BIOS ver: E7e28ams. AA0.
Eki Görüntüle 2384065
Aynı siteden baktım "E7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var.Değil.
Ayrıca anakartının markasını belirtmemişsin fakat model ismini yazınca msi çıkıyor, sakın yanlış marka modelin biosunu yükleme.
Fotoğrafta var hocam MSI Pro B652M-B
Aynı siteden baktım "e7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var.
(Yıl, ay, gün biçiminde)
Eki Görüntüle 2384073
MSI sitesindeki tarihle, winverdeki tarih bende de farklı gözüküyor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Aynı siteden baktım "E7e28ams" versiyonunda ve 24.07.2024 tarihinde yayınlanan BIOS yok. Ya aşırı eski ya da bir yanlışlık var.
(Yıl, Ay, Gün biçiminde)
Eki Görüntüle 2384073
MSI sitesindeki tarihle, winverdeki tarih bende de farklı gözüküyor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.