BIOS güncelleme sonrası ne yapılmalı?

Jacksavoretti

Centipat
2 Adet 8 GB RAM'im var 3600 MHz. B450M H anakartımı F2 BIOS Update attıktan sonra RAM'lerimin 2133 MHz'de çalıştığını gördüm ve ufak bir araştırma sonrası bu videodaki şeyleri yaptım;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XMP'den profile 1 seçtim, şimdi hız kısmı 3600MHz görünüyor. Sanırım yükseltebildim fakat yine de daha bilgili birisi vardır diye buraya sormak istedim. BIOS Update sonrası yapmam gereken başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

1596663527453.png

Anlıyorum teşekkür ederim. Fakat söylediğiniz şeye göre sanırım yapabileceğim başka ayarlar var. Bunları söylemeniz mümkün mü? Öğrenmek isterim çünkü.
XMP dışında yapmanız gereken başka bir ayar bulunmuyor. BIOS'u gereksiz yere kurcalamaya gerek yok. Sanırım BIOS merakınız var 🙂 BIOS üzerinde bulunan segmentlerin ne işe yaradığını Google'dan ya da anakartın websitesinden daha detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı