BIOS Güncelleme Sonrasında Realtek PCI Family Controller Sarı Ünlem Hatası

Kuqqra

Hectopat
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar M5A78L-M LX V2 model ASUS anakartım mevcut BIOS güncelledikten sonra aygıt yöneticisinde Realtek PCI family controllerin üstüne sarı ünlem olduğunu gördüm ve kod 10 isimli hata gözüküyordu, internete girmiyor bağdaştırıcılara girdiğimde boş gözüküyor. Bu konuda ne yapabilirim? Lütfen yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklenmemiş veya kısmen bozulmuş, yapılan mevcut install durumunun istenmeyen bir sonucu demektir, bu sarı ünlem. Eski, kalıntı sürücüleri tam temizleyip temiz yükleme (En son driver'lar orijinal anakart sürücü cd/DVD'sinden yüklenmeli, cd eski döneme aitse internette en güncel anakart sürücüleri işletim sistemi seçilip (32,64 bit) ona göre driver''lar en son güncel şekliyle) yapılıp yüklenmelidir. Bu yapılırsa bu durum ortadan kalkar, sarı ünlem kaybolur. Kolay gelsin.
 
İşletim sistemi olarak windows 10 kullanıyorum anakartım biraz eski yani windows 7 sonrasına driver yok windows 10 kendi yüklüyor bildiğiniz gibi. Driverleri silip tekrar kurdum fakat değişen birşey olmadı ayriyetten format attım ve hala böyle başka ne yapabilirim ?
 
Dediğinizi harfiyyen uyguladım fakat yine sonuç sıfır
 

Dosya Ekleri

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    12,1 KB · Görüntüleme: 126
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı