BIOS güncellemek FPS kaybını cözer mi?

tylrdurden34

Femtopat
Daha fazla  
Ben yakın zamanda BIOS'umu sıfırlamıştım ve bundan sonra 100 FPS kaybettim. Oyunlarimda droplar meydana geldi. Bugün baktım ki BIOS'um en son 2022'de güncellenmiş. Ben de güncellemek istiyorum sorun ortadan.
ASUS Dual RX 5500 XT 4 GB ekran karti.
Ryzen 5 2600 islemci.
MSI A320M A Pro anakart.
16 GB 8 8 Corsair RAM.
480 GB Kioxia SSD.
Oynadigim oyun Valorant. 1 gun once drop yemiyordum bugün yiyorum, ayni sekilde MTA'da bile drop yiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle BIOS sıfırlamak versiyon düşürmez.
BIOS sıfırladığınız zaman BIOS sürümü değiştirmez ama BIOS ayarlarını değiştirir ve bu durum FPS kabına neden olabilir.

Yukarıdaki durumda BIOS güncellemenizin FPS kaybı sorununu çözeceğini açıkçası hiç sanmıyorum. Çünkü sorununuz BIOS veriyonu ile ilgili değil, BIOS ayarları ile ilgili.

NOT: Yukarıda yazdıklarımdan güncellemeyin sonucunu çıkarmayın. Önce güncelleyin. Sonra da uygun BIOS ayarlarını yapın veya bu ayarların yapılması için yardım alın.

Teşekkür ederim benim güncellemeden BIOS ayarlarını yapsam peki işe yarar mı bu konuda bilginiz var mı bana yardım eder misiniz?

Önce şunu deneyin: BIOS'a girin. Fabrika ayarlarına sıfırlama yerinde en son kullanıcı ayarları diye bir seçenek olabilir. Var ise seçerek deneyin. ( Olmaması ihtimali de var.) @tylrdurden34

Bu konuyu sonuçlandırıp BIOS ayarları nasıl olmalı başlığı altında yeni bir konu açarsanız yardımcı olacak arkadaşlar çıkar.

Konuya şunu yazın. BIOS sıfırladım. FPS ayarlarım düştü. İdeal ayarları tekrar nasıl yapabilirim. Sistem bilgilerinizi de yazmayı unutmayın.

Peki hangi ayarları yapacagim anakartik msi a320m a pro bana kim yardimci olabilir abi
Aşağıda iki adet video ekliyorum. İlkinde BIOS la ilgili ayarlar videonun yarısından sonra başlıyor. Tavsiyem her iki videoyu da baştan sona dikkatle izleyerek ayarları yapmanızdır.
BIOS'unuz videolardakinden kısmen farklı olsa da yapmanız gereken temel ayarlar benzer olacaktır. Kolay gelsin..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…