BIOS güncellemesi ile ısınma sorunu kalkar mı?

taylanbektas

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Laptopum biraz fazla ısınıyor, dolayısıyla oyunlarda vs. kasmalar oluşuyor. Termal macun yeniledim, fan temizliği yaptım fakat sonuç değişmedi. Sizce bunun BIOS güncellemesiyle alakası olabilir mi? BIOS yaklaşık 2 sene gibi eski.

Macun yenilemesi ve temizliği kendiniz yaptıysanız bir bilgisayarcıya yaptırın.
Casper bıos güncellemesi ısı sorununu çözeceğini sanmıyorum. Yine de denemek istersen Casper'dan güncel bios'unu iste verdiklerinde burada paylaş anlatımı yapalım yükle.

Eskiden bilgisayar sadece ısınmakla kalmayıp kapanıyordu. Bu yüzden bu işlemleri bilgisayarcı yaptı. Casper'in kendi sitesinde BIOS vermiyor. Phoenix'in kendi sitesinde bile bios güncellemeleri yok. Yüklemek için BIOS Agent Plus diye bir uygulamayı satın aldırıyorlar. Gerçekten çok saçma..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcının gerçekten termal macun yenilediğine ve fan ve fan ızgaralarını temizlediğine emin misiniz?
Kompresörle hava tutup kısa yoldan çözmeye de çalışmış olabilir bu işi.
Notebook ta bu işlemlerin yapılabilmesi için notebook un sökülüp işlemlerin yapılıp toplanması gerekmektedir.

Arkadaşlar merhaba. Laptopum biraz fazla ısınıyor, dolayısıyla oyunlarda vs. kasmalar oluşuyor. Termal macun yeniledim, fan temizliği yaptım fakat sonuç değişmedi. Sizce bunun BIOS güncellemesiyle alakası olabilir mi? BIOS yaklaşık 2 sene gibi eski.

Bios güncellemesi ile düzelebilir ama ben termal macun yaptığını zannetmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden bilgisayar sadece ısınmakla kalmayıp kapanıyordu. Bu yüzden bu işlemleri bilgisayarcı yaptı. Casper'in kendi sitesinde BIOS vermiyor. Phoenix'in kendi sitesinde bile bios güncellemeleri yok. Yüklemek için BIOS Agent Plus diye bir uygulamayı satın aldırıyorlar. Gerçekten çok saçma..
Ben size siteden indirin demedim. "Casperdan güncel bios'u iste" dedim. Arayıp e postana göndersinler dosyaları.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı