BIOS güncellemesi sonrası ne yapılmalı?

Cnmr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar BIOS'umu başarılı bir şekilde güncelledim fakat PC ekranına yeniden başlatıldığı zaman görüntü gelmedi. Forumlarda araştırdım yeniden başlatma önerildi yeniden başlattıktan sonra PC'yi açtığımda karşıma böyle bir yazı çıktı. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• IMG_5318.jpeg
    IMG_5318.jpeg
    170,4 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar BIOS'umu başarılı bir şekilde güncelledim fakat PC ekranına yeniden başlatıldığı zaman görüntü gelmedi. Forumlarda araştırdım yeniden başlatma önerildi yeniden başlattıktan sonra PC'yi açtığımda karşıma böyle bir yazı çıktı. Ne yapmam gerekiyor?
Y basmayın hocam. Mevcut fTPM'yi silmek ile ilgili bir şey diyor ancak tam emin değilim. fTPM'yi siz eklemediyseniz Y basın diyor.

N basarsanız fTPM'yi kaydedecek ve sistemi bootlayacak. Sonrasında mevcut fTPM'yi devre dışı bırakacakmış. Bilemiyorum. fTPM;
FTPM, "File Transfer Protocol" (Dosya Transfer Protokolü) anlamına gelir. FTPM, bilgisayarlar arasında dosya transferi yapmak için kullanılan bir iletişim protokolüdür. Bu protokol, bir bilgisayarın dosyalarını diğer bir bilgisayara aktarmak veya bir bilgisayardan dosyaları almak için kullanılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı