BIOS güncellemesi sonrası oyunlarda FPS düşüşü

52Smaug52

Centipat
BIOS güncellemesi sonrasında FPS düşüşü yaşıyorum. Nedeni ne sizce? Gözlemlediğim kadarıyla ekran kartı fazla kullanmıyor yani %50 kullanıyor. FPS düşüyor. Sonra %60 kullanıyor. Bu şekilde bir yükseliyor bir azalıyor. 100 FPS aldığım oyun 80'lere düşüyor hatta 200 FPS aldığım oyun bile 88'e kadar düştüğü oldu. Yardımınızı bekliyorum.
Sistem:
RX 5700,
Ryzen 2600X,
MSI Pro VDH Max kesinlikle darboğaz yok sistemimde. BIOS güncellemesinden sonra sadece voltaj da düşüş var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığım gibi güncelledim, FPS düşüşü yaşıyorum. Nedeni ne sizce? Gözlemlediğim ekran kartı fazla kullanmıyor yani %50 kullanıyor. FPS düsüyor, sonra 60 kullanıyor, cıkıyor. Bir cıkıp bir düşüyor. 100 aldıgım oyun 80'lere düşüyor hatta 200 FPS aldıgım oyun bile 88'e kadar düştügü oldu. Yardımınızı bekliyorum. RX 5700 Ryzen 2600X MSI Pro VDH Max kesinlikle darboğaz yok sistemimde.
Sadece voltaj da düşüş var BIOS'tan sonra o kadar.
Niye aynı konuları birden fazla kez açıyorsun ki ?

Niye açtığım değil sorduğum soruya cevap vermeniz lazım bence.

Niye aynı konuları birden fazla kez açıyorsun ki?
Kullanmış olduğunuz RAM'ler neler? BIOS update sonrası Mhz değerleri sıfırlanmıştır.
Bir kontrol edin isterseniz.
Onları ayarladım sorun yok evet biostan sonra olduğunu biliyorum
Kullanmış olduğunuz RAM'ler neler? BIOS Update sonrası MHz değerleri sıfırlanmıştır.
Bir kontrol edin isterseniz.

Onları ayarladım sorun yok evet BIOS'tan sonra olduğunu biliyorum.

Denetim masasından güç seçeneklerine bakar mısınız? Dengeli veya yüksek performans modunda olsun.

Dengeli de şu anda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı