Merhaba bilgisayarımda BIOS en son sürüme güncelledikten sonra kapanıp açılıyor, siyah ekranda kalıyor enter basınca otomatik onarım hazırlanıyor, ve sorun gider mavi ekranına atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? BIOS girip tekrar yükledim güncellemeyi ama her seferinde gene aynı şekilde oldu yardımcı olabilir misiniz?
BIOS güncellemesinden sonra bazı ayarlar karışabilir. Öncelikle BIOS'u fabrika ayarlarına sıfırlamak iyi olur. Nasıl sıfırlamasını bilmiyorsan yardımcı olurum.
BIOS güncellemesinden sonra bazı ayarlar karışabilir. Öncelikle BIOS'u fabrika ayarlarına sıfırlamak iyi olur. Nasıl sıfırlamasını bilmiyorsan yardımcı olurum.
anakartın sanırım b450M PRO pil işaretlediğim yerde olması lazım. Oradaki çentiğe tornavida gibi birşeyle bastırım açman lazım çıkarabilmen için. Dikkat et ben çok eskiden anakarta zarar vermiştim.
Eğer farklı bir modelse belirtirsen nasıl çıkaracagını gösterebilirim.
BIOS'a girip restore default save et ama yüksek ihtimal işe yaramaz. Bazen BIOS update sırasında sistem hasar görebiliyor. Onarım yada temiz kurulum yapmanız gerekiyor.