Diğer BIOS güncellemesi sonrası PC yavaşladı

saiter

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben BIOS güncellemesi yaptım ve başarılı şekilde oldu ama sonrasında bilgisayar açılırkaen her defasında onarım yapıyor ve açılması uzun sürüyor bayağı. Açılınca da bayağı yavaş Opera'ya girmesi 5 dk sürüyor anakart ASUS H81M-D yedek almadım. BIOS'u eski BIOS'u da geri yükleyemiyorum sorun anakartta mı bilmiyorum. HDD olabilir mi? Format attım işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemek için sebebiniz neydi? Daha önce böyle bir sorun yoktu ise SSD, HDD ile alakalı değil.

Ekran kartı aldım onun için güncellemiştim.

Opera'ya 5 dakikada girmesi çok extrem bir şey. BIOS Update'den sonra mı böyle oldu? Ayrıca bunların çözümü yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi SSD.

Evet BIOS güncellemesinden sonra oldu.

Merhaba arkadaşlar, ben BIOS güncellemesi yaptım ve başarılı şekilde oldu ama sonrasında bilgisayar açılırkaen her defasında onarım yapıyor ve açılması uzun sürüyor bayağı. Açılınca da bayağı yavaş Opera'ya girmesi 5 dk sürüyor anakart ASUS H81M-D yedek almadım. BIOS'u eski BIOS'u da geri yükleyemiyorum sorun anakartta mı bilmiyorum. HDD olabilir mi? Format attım işe yaramıyor.
Driverları silin en baştan güncel sürümleri yükleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı