Çözüldü BIOS güncellemesi yaparken kapatma tuşuna bastım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AvukatBey

Picopat
Yer
Sınava hazırlandığım için 2022'e kadar offline.
Daha fazla  
Merhabalar, laptopa BIOS güncellemesi yaptım. Güncellenme yüklendi. Bilgisayar kendini resetleyip başlatacaktı uyku sersemi kapanınca 1-2 saniye bekledim açılmadı. Tekrar açma tuşuna bastım sonra sistem biraz bekleyip açıldı kontrol ettiğim zaman BIOS güncel sürüm olarak gözüküyor. Bu herhangi bir problem teşkil eder mi?

Çözüm
Hocam, çalışıyorsa problem yok.
Çalışıyor o konuda herhangi bir problem yok güncelleme sonrası dragon centerda ec firmware gözükmemeye başladı bu yüzden fanların kaç rpm'de çalıştığını falan göremiyorum bu durum normal mi peki?

Merhabalar, laptopa BIOS güncellemesi yaptım. Güncellenme yüklendi. Bilgisayar kendini resetleyip başlatacaktı uyku sersemi kapanınca 1-2 saniye bekledim açılmadı. Tekrar açma tuşuna bastım sonra sistem biraz bekleyip açıldı kontrol ettiğim zaman BIOS güncel sürüm olarak gözüküyor. Bu herhangi bir problem teşkil eder mi?

Hocam görüntü varsa sorun yok, ama bir sonraki güncelleme'de siz siz olun bilgisayara müdahale etmeyin :D.

Hocam, Dragon Center'ı kaldırıp tekrar yükleyip deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı