Çözüldü BIOS güncellemesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meldray33

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba anakartım ASUS H110M-K. İşlemci güncellemesi yapacağım için BIOS güncellemesi yapmam gerekli. Bir kere BIOS güncellemesi yapmıştım onda da anakartım çöp oldu. Güncelleme yaparken nelere dikkat etmeliyim?

Çözüm
Öncelikle indirilecek olan BIOS dosyasını resmi siteden doğru olarak indirdiğinizden emin olun.

Elektrik kesintisi olmayacağından emin olun, BIOS bozulması yaşayabilirsiniz.
Ama BIOS Recovery olayı varsa BIOS yeniden yazılarak kurtarılabilir.

Orijinal sitesinden doğru BIOS burada verilmiş.
4210 sürümü BIOS kurabilirsin. Yani en güncelini.
Buyurun.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    239,6 KB · Görüntüleme: 57
Çeviriden baktım override'nin türkçesine geçersiz kıl anlamına geliyormuş isterseniz sizde bakabilirsiniz override'nin aşağısında 120GB'lık SSD'niz görünüyor bunu varsa disabled yapın.
Eğer olmazsa BIOS ayarlarını sıfırlayın.

Disabled kısmını eski haline getirin sistem hiç işletim sistemine girmez. Ayarları sıfırlaya basar mısınız? Belki sorununuz düzelebilir eğer olmazsa yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz burada sadece 2 miz yazışıyoruz eğer yeni konu açarsanız bu işi benden daha iyi bilenler illaki gelecektir.
Hocam o kısımda disabled yazmıyor maalesef.

Defaulta basmanız yeterli.
Sonucu lütfen paylaşın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı