İlginç. BIOS güncelledim son sürüme güncellediğim BIOS yayın tarihi 7-8 Kasım 2022 ama BIOS da 11/07/2022 yazıyor gerçekten ilginç. BIOS H610M-B 1.90 version bakabilirsiniz isterseniz.
Arkadaşlar ve BIOS da tarih 11/07/2022 yazıyor bu 11.ayin 7.günü oluyor değil mi?
Hocam Amerikanlar ters yazıyor diye biliyorum11.gün 7.ayın oluyor hocam ve BIOS güncellerken pille bir işin olmuyor.
Hocam Amerikan'lar ters yazıyor diye biliyorum.
11/07 bizde 11Temmuz oluyor, onlarda 7 Kasım diye biliyorum ama.
Genelde GG/AA/YYYY oluyor.Hocam Amerikanlar ters yazıyor diye biliyorum
Genelde GG/AA/YYYY oluyor.
İlginç.BIOS güncelledim son sürüme güncellediğim BIOS yayın tarihi 7-8 Kasım 2022 ama BIOS da 11/07/2022 yazıyor gerçekten ilginç.BIOS H610M-B 1.90 version bakabilirsiniz isterseniz.Şöyle yani Amerikalı'lar tersten yazıyor ya o anakart Türkiye'ye geldiğinde öyle ayarlıyorlar.
İlginç. BIOS güncelledim son sürüme güncellediğim BIOS yayın tarihi 7-8 Kasım 2022 ama BIOS da 11/07/2022 yazıyor gerçekten ilginç. BIOS H610M-B 1.90 version bakabilirsiniz isterseniz.
Ben anlamadım yani MSI amerika gibi mi yazıyor sıkıntı yok yani?O benim anakartımın BIOS indirirken öyle ama BIOS Update edince Türkiye formatında oluyor o BIOS'lar Amerika'daki MSI sunucularında yüklendeği için öyle yani.
Ben anlamadım yani MSI Amerika gibi mi yazıyor sıkıntı yok yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.