Çözüldü BIOS güncellemesi yapılırken BIOS pili ile işimiz var mı?

• Konuyu başlatan Exsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 478
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Exsa

Decipat
Arkadaşlar ve BIOS da tarih 11/07/2022 yazıyor bu 11.ayin 7.günü oluyor değil mi?

Çözüm
İlginç. BIOS güncelledim son sürüme güncellediğim BIOS yayın tarihi 7-8 Kasım 2022 ama BIOS da 11/07/2022 yazıyor gerçekten ilginç. BIOS H610M-B 1.90 version bakabilirsiniz isterseniz.

O benim anakartımın BIOS indirirken öyle ama BIOS Update edince Türkiye formatında oluyor o BIOS'lar Amerika'daki MSI sunucularında yüklendeği için öyle yani.
Şöyle yani Amerikalı'lar tersten yazıyor ya o anakart Türkiye'ye geldiğinde öyle ayarlıyorlar.
İlginç.BIOS güncelledim son sürüme güncellediğim BIOS yayın tarihi 7-8 Kasım 2022 ama BIOS da 11/07/2022 yazıyor gerçekten ilginç.BIOS H610M-B 1.90 version bakabilirsiniz isterseniz.

İlginç. BIOS güncelledim son sürüme güncellediğim BIOS yayın tarihi 7-8 Kasım 2022 ama BIOS da 11/07/2022 yazıyor gerçekten ilginç. BIOS H610M-B 1.90 version bakabilirsiniz isterseniz.

O benim anakartımın BIOS indirirken öyle ama BIOS Update edince Türkiye formatında oluyor o BIOS'lar Amerika'daki MSI sunucularında yüklendeği için öyle yani.

Çözüm
Ben anlamadım yani MSI amerika gibi mi yazıyor sıkıntı yok yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…