UluElusa Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer 姑苏蓝氏 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #1 Selam arkadaşlar. Alta resim bıraktım. BIOS güncelleyeceğim. Bilgisayar daha yeni, kaybedebileceğim bir şey yok. Güncellemeyi yapayım mı? Dosya Ekleri 20230326_183036.jpg 103,7 KB · Görüntüleme: 52
Selam arkadaşlar. Alta resim bıraktım. BIOS güncelleyeceğim. Bilgisayar daha yeni, kaybedebileceğim bir şey yok. Güncellemeyi yapayım mı?
Çözüm Jack İşte 26 Mart 2023 UluElusa dedi: Selam arkadaşlar. Alta resim bıraktım. BIOS güncelleyeceğim. Bilgisayar daha yeni, kaybedebileceğim bir şey yok. Güncellemeyi yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Bitlocker şifreniz mi var? Yedeğini alın diyor, silebilirim Bitlocker şifreni diyor.
UluElusa dedi: Selam arkadaşlar. Alta resim bıraktım. BIOS güncelleyeceğim. Bilgisayar daha yeni, kaybedebileceğim bir şey yok. Güncellemeyi yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Bitlocker şifreniz mi var? Yedeğini alın diyor, silebilirim Bitlocker şifreni diyor.
Jack İşte Kilopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.763 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2023 #2 UluElusa dedi: Selam arkadaşlar. Alta resim bıraktım. BIOS güncelleyeceğim. Bilgisayar daha yeni, kaybedebileceğim bir şey yok. Güncellemeyi yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Bitlocker şifreniz mi var? Yedeğini alın diyor, silebilirim Bitlocker şifreni diyor. Artı 1 Eksi Çözüm
UluElusa dedi: Selam arkadaşlar. Alta resim bıraktım. BIOS güncelleyeceğim. Bilgisayar daha yeni, kaybedebileceğim bir şey yok. Güncellemeyi yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Bitlocker şifreniz mi var? Yedeğini alın diyor, silebilirim Bitlocker şifreni diyor.
KS KS UluElusa Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer 姑苏蓝氏 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mart 2023 #3 Jack İşte dedi: Bitlocker şifreniz mi var? Yedeğini alın diyor, silebilirim Bitlocker şifreni diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabımı biraz kurcalayınca Bitlocker şifremi buldum ve yedekledim hemen. Hallettim şimdi tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Jack İşte dedi: Bitlocker şifreniz mi var? Yedeğini alın diyor, silebilirim Bitlocker şifreni diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabımı biraz kurcalayınca Bitlocker şifremi buldum ve yedekledim hemen. Hallettim şimdi tamamdır teşekkürler.