Çözüldü BIOS güncellemesinden sonra ekran gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CarryLeMore

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. ASUS ROG B550-F Gaming anakartım var BIOS güncellemesi yaptım ancak görüntü alamıyorum. Tüm sistem çalışıyor fanlar, ışıklar var. Hatta PC açıldığında direksiyonum sağa sola döner ASUS yazısındayken o dahil her şey oluyor. BIOS flashback ile önceki sürümlerden yükledim ama sonuç aynı. Son 4 sürümü denedim daha öncesini denemedim. Çok uzun zamandır aynı BIOS'u kullanıyorum zorunlu yükleme gerektiren bir sürüm var mıdır ki? 1-2 yıldır aynı BIOS'tayım.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    247,6 KB · Görüntüleme: 259
  • image.jpg
    image.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 153
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Talihsizlik olmuş maalesef. Bence tüm mantıklı yolları denediniz, fazla irdelemeden garantiye verin onlar yeni BIOS yazsın. Hatta rica edin de son sürüme güncellesinler 😅

Ah benim şu kafam, dönüştürücüm ile BIOS normalinin GDDR'ları farklı güncelleyince normaline döndü ve dönüştürücümü desteklemedi muhtemelen her şey yolundaydı soğuk soğuk terledim 🥲 Dönüştürücüyü çıkartıp direkt taktım ve sorun çözüldü
Son düzenleme:
Yeteri kadar beklememiş olabilirsiniz, bir ASUS anakartın 2.5-5 dk BIOS güncellemesi yaptığını bu esnada defalarca yeniden başladığını gördüm. Bir de işlemcide dahili GPU varsa ekran kartsız anakarttan görüntü almayı deneyebilir misiniz?

Yeteri kadar beklememiş olabilirsiniz, bir ASUS anakartın 2.5-5 dk BIOS güncellemesi yaptığını bu esnada defalarca yeniden başladığını gördüm. Bir de işlemcide dahili GPU varsa ekran kartsız anakarttan görüntü almayı deneyebilir misiniz?
Ne yazık ki yok. BIOS güncellemesinin bittiğine eminim Başarıyla tamamlandı yazdı ve sonra kendi kendini yeniden başlatacağını söyleyip yaptı.

Hocam en son sürüme güncelledikten sonra pili çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar takmak çözüm olabiliyor bazen.
çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı