Çözüldü BIOS güncellemesinden sonra kernel Power 41 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
MSI'dan en son çıkan sonu 34 ile biten BIOS'u indirip kurdum. Kurulumdan sonra ilk açılışta mavi ekran yiyip çözemediğin için sonu 31 ile biten sürüme geri döndüm. Şimdi de başlıkta yazdığım hataları yaşıyorum, adam akıllı bilgisayarda vakit geçiremedim. Bilgisayar Firefox'a girerken donduğu için kapattım, meğersem orada bilgisayar kernel Power 41 hatası vermiş. Aynı zamanda MMC.exe bileşen hatası vermiş, büyük ihtimal bileşen deposunda bir sıkıntı var ama SFC /scannow ile çözemedim.

Kod:
Event 1026, .NET runtime.
Uygulama: mmc.exe.
Framework sürümü: V4.0.30319.
Açıklama: İşlenmeyen bir özel durum nedeniyle işlem sonlandırıldı.
Özel durum bilgisi: System. Invalidoperationexception.
Konum: System. Windows. Forms. Listview. Insertıtemsnative(ınt32 index, listviewıtem[] items)
konum: System.Windows.Forms.ListView.InsertItems(Int32 displayIndex, ListViewItem[] items, boolean checkhosting)
Konum: System. Windows. Forms. Listview. Listviewnativeıtemcollection. Add(listviewıtem Value)
Konum: System. Windows. Forms. Listview. Listviewıtemcollection. Add(listviewıtem Value)
Konum: Microsoft. Windows. Managementuı. Combinedcontrols. Eventhomecontrol. Updaterecentviewslistviewuı(arraylist recentviewsdatalist)
Konum: Microsoft. Eventviewer. Snapın. Eventviewerhomepage. Forwardedrootnodenotification(object sender, notifyrootnodeeventargs args)
Konum: Microsoft. Eventviewer. Snapın. Mmcrootnode. Rootnodenotification(object sender, notifyrootnodeeventargs args)
Konum: Microsoft. Windows. Managementuı. Combinedcontrols. Eventsnode. Firenotifyrootnodeevent(object sender, notifyrootnodeeventargs args)
Konum: Microsoft. Windows. Managementuı. Combinedcontrols. Eventsnode. Updaterecentviews(eventnodetype nodetype, ınt64 ticks, mmcnodepath nodepath, string channelpath)
Konum: Microsoft.EventViewer.SnapIn.FormControlBase.OnFormShow()
Konum: Microsoft. Managementconsole. View. Processnotification(notification notification)

Çözüm
Nasıl çözdüğünüzü belirtmediğiniz sürece çözüldü olarak işaretleyemeyiz. Ekran kartı frekansını düşürerek yaptım derseniz bu bir bilgidir mesela.
Tüm sürücüleri güncelledim, devam etti en sonunda LAN sürücüsünü güncelledim tahmin ettiğim gibi sorunun kaynağı oymuş, bir de Regedit'te bir kaç DWORD değeri değiştirdim ama ne olduklarını hatırlamıyorum.
Nasıl çözdüğünüzü belirtmediğiniz sürece çözüldü olarak işaretleyemeyiz. Ekran kartı frekansını düşürerek yaptım derseniz bu bir bilgidir mesela.
Tüm sürücüleri güncelledim, devam etti en sonunda LAN sürücüsünü güncelledim tahmin ettiğim gibi sorunun kaynağı oymuş, bir de Regedit'te bir kaç DWORD değeri değiştirdim ama ne olduklarını hatırlamıyorum.

Çözüm
Tüm sürücüleri güncelledim, devam etti en sonunda lan sürücüsünü güncelledim tahmin ettiğim gibi sorunun kaynağı oymuş, bir de Regedit'te birkaç dword değeri değiştirdim ama ne olduklarını hatırlamıyorum.

Hocam merhaba ASUS P8H61M LX anakartın BIOS'unu güncelledim Kernel Power hatası alıyorum. Lütfen benimle de çözümü paylaşır mısınız? Fakat benim Kernel Power hatasında bilgisayar elektriği kesip yeniden başlıyor. Farklı PSU ekran kartı RAM gibi bileşenleri de test ettim.
@Tseenka

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı