Çözüldü BIOS Güncellerken ''Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı'' Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

forevl114

Hectopat
Daha fazla  
BIOS'un güncellemesini USB bellek ile hatta internet üzerinden de yaptım fakat sonuç hep aynı. Bilgisayar güncellemeden sonra açılıyor ama sonra 'Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı' deyip bir hata kodu yazıp kapanıyor. Şu an da kullandığım BIOS sürümü 0806. Bundan sonraki 2 sürümde aynı sorunu alıyorum ve çözümünü bilmediğim için sorunsuz olan 0806 sürümüne geçiyorum. Verdiği hataları sormak isteyen birisi için söylüyorum. Değişiyor, sabit bir hata vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bundan daha önce BIOS'un overclock modu gibi bir mod vardı sanırım ona alınca bilgisayar başlatıldıktan sonra ekran görüntüsü gidiyordu. Bende düzeltmek için varsayılan ayarlara döndürmüştüm. Ama şu aralar öyle bir şey yapmadım.

Ya kimse bilmiyor mu bu konu hakkında bir şey?

Sorunum çözüldü. Ne yazık ki kimse yardımcı olmadı. RAM kontrolü yaptırdım ve sorunun bir RAM de olduğunu gördüm. Belki bu tür hata alan arkadaşlar vardır diye söylüyorum Technopat'ın da önerdiği bir program olan memfest86+ sayesinde RAM kontrolü yapılabiliyor.
PRIME B350M-A

Lütfen yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba? Windows 10 temiz kurulum yaptıktan sonra da denedim başta kapanmıyor gibi oldu ama Google Chrome da iken 'bir sorunla karşılaştı' gibisinden bir hata vermeye başladı. Ondan sonra oyun yüklemek istedim bir süre sonra 'bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı' hatasını verip yeniden başlatıldı. Anakart ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
Bu arada 'bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı' hatasını mavi ekran üzerinde veriyor belirtmeme gerek yoktur diye yazmamıştım. Lütfen ilgilenilsin.

Son düzenleme:
Bundan daha önce BIOS'un overclock modu gibi bir mod vardı sanırım ona alınca bilgisayar başlatıldıktan sonra ekran görüntüsü gidiyordu. Bende düzeltmek için varsayılan ayarlara döndürmüştüm. Ama şu aralar öyle bir şey yapmadım.

Ya kimse bilmiyor mu bu konu hakkında bir şey?

Sorunum çözüldü. Ne yazık ki kimse yardımcı olmadı. RAM kontrolü yaptırdım ve sorunun bir RAM de olduğunu gördüm. Belki bu tür hata alan arkadaşlar vardır diye söylüyorum Technopat'ın da önerdiği bir program olan memfest86+ sayesinde RAM kontrolü yapılabiliyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı