iPhone 17 vs S25 Ultra

• Konuyu başlatan ZiyaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 135
Bütçe
80000

ZiyaT

Hectopat
Daha fazla  
Uzun ömürlülük açısından hangisi daha mantıklı olur? Çok Android kullandım annem de 16 Pro Max almıştı zamanında ve telefon çok iyi hissettiriyor, bu yüzden biraz iPhone 17'ye kaydım. Fakat S25 Ultra daha dolu gözüküyor, S26 Ultra beklenmeli mi?

Düz Iphone 17 ne hocam S25 Ultra çatır çutur yer bir de S26 Ultra bekleyebilirsiniz vadedilen özellikleri bayağı dolu.

Uzun ömürlülük açısından hangisi daha mantıklı olur? Çok Android kullandım annem de 16 Pro Max almıştı zamanında ve telefon çok iyi hissettiriyor, bu yüzden biraz iPhone 17'ye kaydım. Fakat S25 Ultra daha dolu gözüküyor, S26 Ultra beklenmeli mi?

Android seviyorsan S25 Ultra

Steve jobs bile S25 Ultra der.

S25u çok daha iyi bir telefon 17ye kıyasla. IOS'u seviyorsan 17'yi tercih etmelisin. S26u çıkmasına birkaç ay kaldı acelesi yoksa onu da bekleyebilirsin.

Apple arayüzü çok hoşuma gidiyor ve şu ana kadar kullandığım cihazların hepsi 1 2 yıla kadar destek kesip yavaşladı tabii ki 20k bandında normal fakat S25u öyle bir sorun çıkarır mı kaç yılı vardır? 80k maksimum ödeyebilirim S26 kaç TL gibi olur?

Galaxy S25 Ultra performans, kamera vb. konulardan daha iyi 80k ödeyebilecekseniz bence S25 Ultra alın.

Apple arayüzü çok hoşuma gidiyor ve şu ana kadar kullandığım cihazların hepsi 1 2 yıla kadar destek kesip yavaşladı tabii ki 20k bandında normal fakat S25u öyle bir sorun çıkarır mı kaç yılı vardır? 80k maksimum ödeyebilirim S26 kaç TL gibi olur?
3 senedir S23 kullanıyorum. Kendimin hor kullanmasına rağmen hala tık yok maşallah. Muhtemelen S25 Ultra veya S26 Ultra'nın gayet güzel olacağını düşünüyorum.

Uygun cihazlarla amiral gemilerini kıyaslamayın hocam.
S25u 7 yıl güncelleme alacak muhtemelen yeni çıkacak S26u da öyle olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı