C1ade Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 BIOS güncellemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Bir şeyler yazabiliyorum. Entera basınca alt satıra atıyor sürekli. PC'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. BIOS çok eski güncellemek istiyorum. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim? Dosya Ekleri IMG_0094.JPG 138,6 KB · Görüntüleme: 128 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
BIOS güncellemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Bir şeyler yazabiliyorum. Entera basınca alt satıra atıyor sürekli. PC'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. BIOS çok eski güncellemek istiyorum. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 18 Aralık 2020 #2 BIOS güncellerken hata alıp sistemi yeniden başlatabiliyor musunuz? Gerek yok, yapmayın güncellemeyi. Zaten hata alıyormuşsunuz, risk almayın. Artı 0 Eksi
BIOS güncellerken hata alıp sistemi yeniden başlatabiliyor musunuz? Gerek yok, yapmayın güncellemeyi. Zaten hata alıyormuşsunuz, risk almayın.
KS KS C1ade Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: BIOS güncellerken hata alıp sistemi yeniden başlatabiliyor musunuz? Gerek yok, yapmayın güncellemeyi. Zaten hata alıyormuşsunuz, risk almayın. Genişletmek için tıkla... bu hata olduktan sonra evet yapabiliyorum. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: BIOS güncellerken hata alıp sistemi yeniden başlatabiliyor musunuz? Gerek yok, yapmayın güncellemeyi. Zaten hata alıyormuşsunuz, risk almayın. Genişletmek için tıkla... bu hata olduktan sonra evet yapabiliyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 18 Aralık 2020 #4 Cihazın modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS C1ade Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Cihazın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Toshiba Satellite A500-19W Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 18 Aralık 2020 #6 Buradan 1.40 sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz. Güncelleme sırasında olası hatalardan sorumlu olmadığımı belirteyim. SATELLITE A500 Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for SATELLITE A500. support.dynabook.com Artı 0 Eksi
Buradan 1.40 sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz. Güncelleme sırasında olası hatalardan sorumlu olmadığımı belirteyim. SATELLITE A500 Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for SATELLITE A500. support.dynabook.com
KS KS C1ade Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #7 Kayseri Mantısı dedi: Buradan 1.40 sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz. Güncelleme sırasında olası hatalardan sorumlu olmadığımı belirteyim. SATELLITE A500 Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for SATELLITE A500. support.dynabook.com Genişletmek için tıkla... bende zaten 1.50 kurulu ve son sürüm 1.80 kurmaya çalışıyordum. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Buradan 1.40 sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz. Güncelleme sırasında olası hatalardan sorumlu olmadığımı belirteyim. SATELLITE A500 Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for SATELLITE A500. support.dynabook.com Genişletmek için tıkla... bende zaten 1.50 kurulu ve son sürüm 1.80 kurmaya çalışıyordum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 18 Aralık 2020 #8 Nereden kurmaya çalışıyordunuz? Bağlantısını paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS C1ade Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #9 Kayseri Mantısı dedi: Nereden kurmaya çalışıyordunuz? Bağlantısını paylaşın. Genişletmek için tıkla... $MODEL_NAME$ Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for $MODEL_NAME$. support.dynabook.com Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Nereden kurmaya çalışıyordunuz? Bağlantısını paylaşın. Genişletmek için tıkla... $MODEL_NAME$ Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for $MODEL_NAME$. support.dynabook.com
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 18 Aralık 2020 #10 O BIOS uyumsuz olabilir çünkü destek sayfasında o sürüm yok. Şunları deneyin. Secure Boot kapatın. USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin. Artı 0 Eksi
O BIOS uyumsuz olabilir çünkü destek sayfasında o sürüm yok. Şunları deneyin. Secure Boot kapatın. USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin.