Çözüldü BIOS güncellerken PC dondu kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Ne açma kapama tuşu ne farklı bir şey hiçbir şey çalışmıyor kaldı böyle. Bilgisayar dondu kaldı BIOS updatelerken ne yapacağım?

Kaldı böyle hacı hiçbişey yapamıyorum

Dosya Ekleri

• 174258037071895050233728618628.jpg
    174258037071895050233728618628.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz güncellemeye başlamamış gibi gözüküyor. Reset ile tekrar bakın.

Çok sağ olun hocam da ben bunun BIOS'u da güncelleyemedim ne yapayım?

Açmayı deneyin hocam gördüğüm kadar BIOS güncelleme başlamamış sorun olmaz açılıyorsa tekrar deneyin güncellemeyi yine aynı sorun varsa kapatın bilen birine gösterip sorun.

Çözüldü diye işaretlerseniz.

Hocam bir de ben bunun tam BIOS'u nereden bulacağım? PC MSI ama American Megatrends ınc 16W2.ims105 yazıyor BIOS.

Çok sağ olun hocamda ben bunun biosuda güncelleyeöedim napam.

Hocam bir de ben bunun tam BIOS'u nereden bulacağım PC MSI ama American Megatrends ınc 16W2.ims105 yazıyor BIOS.

Az önce MSI sitesinden indrmiştim direkt laptop modelini yazıp.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güncellemeyi nereden aldınız? Öncelikle güncelleme doğruysa tekrar deneyin aynı sorunla karşılaşırsanız yine 1 dakika basılı tutun kapatın sonrasında ya normal kullanın ya da destek alın.

Hocam bir de ben bunun tam BIOS'u nereden bulacağım PC MSI ama American Megatrends ınc 16W2.ims105 yazıyor BIOS.

Az önce MSI sitesinden indrmiştim direk laptop modelini yazıp.

Şu an mevcut olan sürümle MSI sitesinde olan sürüm farklı mı öncelikle kontrol et ve tekrardan indirip kur.

Güncellemeyi nereden aldınız? Öncelikle güncelleme doğruysa tekrar deneyin aynı sorunla karşılaşırsanız yine 1 dakika basılı tutun kapatın sonrasında ya normal kullanın ya da destek alın.

Şu an mevcut olan sürümle MSI sitesinde olan sürüm farklı mı öncelikle kontrol et ve tekrardan indirip kur.

Farklı değilse ellemeyin güncel olabilir.

Farklı değilse ellemeyin güncel olabilir.
Farklı sürüm sanırsam formatı yanlış attık fat32 gerekiyomuş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı